Ακόμα και τα singles – προπομποί του δίσκου που περιστασιακά ανέβηκαν στο Spotify profile του και στο Youtube κανάλι του, ακούγονται διαφορετικά εδώ, με νέες μίξεις και νέα ενορχήστρωση. Αν το “40 Μέρες” ήταν ο δίσκος που δημιούργησε όταν βγήκε από την προσωπική του απομόνωση χρόνια πριν από αυτή που ζούμε πλέον, το “Ρεπό” είναι ο τρόπος του να πει ότι πλέον θα πάρει τον χρόνο του και θα εμβαθύνει στην μουσική.

Ο Κος Κ. είναι βασική αναφορά για πολλούς Έλληνες μουσικούς πια. Έγραφε και τραγουδούσε στα ελληνικά πολύ πριν η γλώσσα μας γίνει εφήμερη μόδα για τους ανεξάρτητους δημιουργούς και η σχέση του με την μουσική ενορχήστρωση και την παραγωγή εξελίσσεται αντίστοιχα με τις πορείες των σπουδαίων μουσικών που τον μεγάλωσαν στα 90s. Από τo σχεδόν ambient στήσιμο της “Παύσης” μέχρι το ωμό garage punk rock του “Θα γείρω το λαιμό μου για να πιείς” (τι τίτλος ε;) ο Κοντάκος παρουσιάζει το οραμά του για την εναλλακτική ροκ μουσική made in Greece.

Παράλληλα έχει ακονίσει όσο ποτέ το ταλέντο του σαν παραγωγός και ενορχηστρωτής και δεν είναι τυχαίο ότι σύντομα αναμένεται να τον δούμε πίσω από παραγωγές εξίσου σπουδαίων εγχώριων καλλιτεχνών.

Η Just Gazing records αποφάσισε να κυκλοφορήσει το album νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία για τa streaming μέσα και θα το κάνει αποκλειστικά από την πλατφόρμα του justgazing.bandcamp.com/album/repo

artwork: Ιορδάνης Kαλημεράκης


Από Δευτέρα 4 Μαΐου, κεντρικό σημείο πώλησης θα είναι τα γραφεία της Just Gazing, Ασκληπιού 89 στην Αθήνα, ώρες 10πμ – 8μμ. καθώς και ταχυδρομικές αποστολές κατόπιν παραγγελίας στο bandcamp της εταιρείας, στο facebook https://www.facebook.com/justgazingrecords/ , ή μέσω τηλεφώνου στο 210 3614583.