Το πρώτο Reform πάρτι της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου στο Ρομάντσο, όπου το ελληνικό ομώνυμο label θα παρουσιάσει το Βερολινέζικο acid house και techno label Killekill.

 

Την Killekill θα εκπροσωπήσουν ο Αμερικανός βιρτουόζος του 303, Tin Man με ένα μοναδικό live set ενώ τα σκήπτρα στα decks θα πάρει λίγο αργότερα ο ιδιοκτήτης και ιθύνων νους του label, DJ Flush. Τη βραδιά θα πλαισιώσουν οι δικοί μας Zorz και Mackenzie.

Tin Man
Με τις κυκλοφορίες του στις Cheap Records, Global A και στο sublabel της Keys of Life, Sähkö, απέδειξε πόσο εύκολα μπορεί να κινηθεί μεταξύ του δυνατού κλασικού acid ήχου και της abstract σκηνής στο χώρο της σύγχρονης μουσικής παραγωγής.

 

Ο ήχος του Tinman είναι ένας μοναδικός συνδυασμός σκοτεινού techno και κλασικού acid ήχου, κάποιες παράγωγες αποτελούν ιδανικό soundtrack για το dancefloor ενώ άλλες είναι πιο ονειρικές και αφηρημένες.

DJ Flush
O DJ Flush είναι ο βασικός άνθρωπος πίσω από το label Killekill και DJ εδώ και 15 χρόνια. Πιέζοντας τα όρια της ηλεκτρονικής μουσικής, μιξάρει διάφορα στυλ περνώντας από Chicago jack σε booty tracks και electro, από distorted techno σε βρώμικους minimal funk ήχους, με μια μεγάλη δόση acid πολύ συχνά. Έχει παίξει σχεδόν σε όλα τα σύγχρονα κλαμπ του Βερολίνου όπως και σε κλαμπ διάφορων άλλων χωρών όπως η Πολωνία, Γαλλία, Σουηδία, Ολλανδία, Βέλγιο, Τουρκία, Μεξικό και Ισπανία.

Zorz
Ο Γιώργος Αγγελίδης ασχολείται με τη χορευτική μουσική, βάζοντας το προσωπικό του γούστο στην εναλλακτική σκηνή της χώρας, την τελευταία δεκαετία. Στα DJs sets και podcasts που υπογράφει, διακρίνονται επιρροές από τη φωτεινή disco και soul-funky των 70’s, την αισθησιακή house του Chicago μέχρι την σκοτεινή και επαναστατική σκηνή του Detroit. Με το ψευδώνυμο Zorz και ως ενεργό μέλος των σχημάτων, Reform, Sleazy Beats & Dirty Vibes και Disorder προσπαθεί να εκφράσει τη μουσική -και όχι μόνο-κοσμοθεωρία του.

Mackenzie
Ο Λευτέρης Μπριλάκης γνωστός και ως Mackenzie, είναι ο ιδιοκτήτης του δισκοπωλείου Ηabeat Records. Από το 2011 το Habeat Records λειτουργεί ως μια ιδέα που βασίζεται στην αγάπη και το ενδιαφέρον για το βινύλιο και την ηλεκτρονική μουσική. Στην ενημερωμένη συλλογή του συγκαταλέγονται αξιόλογες παραγωγές της house και techno σκηνής. Από φέτος ενσωματώθηκε στην ομάδα Sleazy Beats & Dirty Vibes μαζί με τους Ζοrz και Slydex που πραγματοποιούν απογευματινά πάρτι στην Αθήνα.