Η ομαδική έκθεση «RΕD always on my mind» της αίθουσας τέχνης Artshot – Sophia Gaitani παρουσιάζεται στον υπέροχο art and taste χώρο του The Upper House Athens στο roof του πολυκαταστήματος attica, στις 16 Απριλίου 2024.

Καλέσαμε τους συνεργάτες της γκαλερί να δημιουργήσουν έργα εμπνεόμενοι από το χρώμα της ενέργειας, του πάθους, της δράσης, της αγάπης. Το κόκκινο χρώμα είναι η πηγή της έμπνευσης. Συνδυάζεται με τις πιο φυσικές μας ανάγκες και τη θέλησή μας να επιβιώσουμε. Το κόκκινο ενεργοποιεί, ενθουσιάζει τα συναισθήματα και μας ενθαρρύνει να αναλάβουμε δράση. Προωθεί τις φιλοδοξίες και την αποφασιστικότητα. Είναι έντονο και μπορεί να δώσει εμπιστοσύνη. Όντας το χρώμα της φυσικής κίνησης, το κόκκινο χρώμα ξυπνάει τη σωματική μας δύναμη. Στους ανατολικούς πολιτισμούς κόκκινο είναι το χρώμα για καλή τύχη. Το κόκκινο χρώμα αντιπροσωπεύει την αγάπη, την ενέργεια, τη δράση, την κίνηση, την επιθυμία, το πάθος.

Το κόκκινο σ αυτή την έκθεση δεν είναι το κυρίαρχο χρώμα αλλά δεν παύει να πρωταγωνιστεί.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

1. Μαρία Ανδρέου
2. Λίνα Αρβανιτίδου
3. Σοφία Γαϊτάνη
4. Gabriel Grama
5. Eλένη Δελή
6. Ρόζα Ζειντάν
7. Κωνσταντίνα Καραχάλιου
8. Αγγέλα Καράλη
9. Κωνσταντίνα Καρλή
10. Κατερίνα Κασσαβέτη
11. Μαρία Κτιστοπούλου
12. Αθανάσιος Μπάθας
13. Λένα Μορφογένη
14. Christina Pancess
15. Κατερίνα Ριμπατσιού
16. Παναγιώτης Σιάγκρης
17. Εφη Σούτογλου
18. Αλέξανδρος Σπαθούλας
19. Μάιρα Στέφου
20. Κωνσταντίνος Τόλης
21. Αγάπη Φεσατίδου Φεσσάκη
22. Στάθης Φώτης
23. Ηλίας Χαραλαμπάκης

Κεντρική φωτογραφία θέματος: HΛΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ, Ο μπασίστας παίζει μουσική για δυο γυναίκες Ζαπατίστα, Ακριλικά και βερνικοχρώματα νερού, 105 εκ x 96 εκ., 2022