Ένα ιδιαίτερο Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν περιμένει όσους θέλουν κάτι διαφορετικό την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, μετά τις 10.00 το βράδυ, στο

Roxy’s Club στον Πύργο Αθηνών στους Αμπελόκηπους.

Μακριά από το άγχος της κρίσης και του ΔΝΤ, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα έχει άρωμα Νέας Υόρκης και ψυχή Ελλάδας. Η Αλίνα Κοτσοβούλου και η Λουκία Παλαιολόγου εμπνευσμένες από Πρωτοχρονιές της αμερικανικής μητρόπολης θα μας παρασύρουν με τα τραγούδια και το ρυθμό τους σε μια βραδιά με πολύ συναίσθημα, όμορφη ατμόσφαιρα και ανεξίτηλο πάθος.

Η Αλίνα Κοτσοβούλου εκτός από τις θεατρικές και τηλεοπτικές της επιτυχίες (μας συστήθηκε την περασμένη σεζόν, ως Ναταλία στον «Λάκη τον Γλυκούλη»), πραγματοποιεί ένα από τα καλλιτεχνικά της όνειρα που είναι το τραγούδι (αξιοποιώντας έτσι τις σπουδές της στην Αθήνα και το Λονδίνο στη φωνητική και το μιούζικαλ).

Με ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στην ατμόσφαιρα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, θα μας ταξιδέψει, συνοδεία πιάνου, με νεοϋορκέζικες μελωδίες που λατρεύτηκαν επί σειρά δεκαετιών, δίνοντας έναν ξεχωριστό τόνο στη βραδιά. Με διαχρονικά τραγούδια της Εντίθ Πιάφ, της Έλλα Φιτζέραλντ, του Φρανκ Σινάτρα, της Λάιζα Μινέλι και άλλων μύθων, η Αλίνα Κοτσοβούλου και η Λουκία Παλαιολόγου μας επιφυλάσσουν μια βραδιά γεμάτη υποσχέσεις για τη νέα χρονιά που έρχεται.