Η ομάδα Κινούμενα Σχέδια, παρουσιάζει στον Χώρο Τέχνης 14η Μέρα στις 17 & 18 Ιανουαρίου 2015, την παράσταση Ραντεβού. Μία παράσταση χορού για την χαρά της δημιουργίας και της συνάντησης.

“Φτιάξαμε τα παιχνίδια μας μέσα από αυτοσχεδιασμούς και συνθήκες που ονειρευτήκαμε και ζήσαμε. Καθένας από εμάς παίζει σύμφωνα με τους κανόνες που έχουν δημιουργηθεί. Όταν ένα παιχνίδι τελειώνει, η διάλυση είναι αφορμή για μία νέα αρχή. Οι συνειρμοί μας οδηγούν σε κόσμους φανταστικούς, ωστόσο για όσο παίζουμε, αληθινούς.”

Η ομάδα Κινούμενα Σχέδια ξεκίνησε τη δράση της το 2011 με σκοπό να ανακαλύψει τρόπους σωματικής και κινητικής έκφρασης, μέσω του αυτοσχεδιασμού και της αυθόρμητης σύνθεσης επί σκηνής. Στη συνέχεια, η έρευνα πάνω στη δημιουργία κινητικού και χορευτικού υλικού, επεκτείνει το ενδιαφέρον της στη χορογραφική σύνθεση. Στο παρόν, εστιάζει στη σύμπραξη ήχου και κίνησης. Οι συμμετέχοντες δημιουργούν, συνθέτουν και ερμηνεύουν από κοινού. Έχει παρουσιάσει μέχρις στιγμής: [2012] Δρώμενο αυτοσχεδιασμού σε ένα διαμέρισμα,  Παυσανίου 20, Αθήνα /// [2013] Ραντεβού (εν εξελίξει), φεστιβάλ [email protected] /// [2014] Ραντεβού, θέατρο Rabbithole & φεστιβάλ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΘΗΝΑ

Πληροφορίες παράστασης

Χορογραφία | Ερμηνεία: Μ. Γκουζέλου, Α. Δαλαγγέλη, Μ. Καραβά

Μουσική Σύνθεση | Ερμηνεία: Γ. Παπαδόπουλος, Σ. Πηλιχός, Χ. Ροζάκης

Εικόνα | Video: Κ. Καρβουνιάρης [με την πολύτιμη βοήθεια του Α. Κουάντα]

Διάρκεια: 40’