Η Knot Gallery παρουσιάζει το Random Festival στο οποίο θα απολαύσουμε μουσικές συμπράξεις μεταξύ ξένων και Ελλήνων καλλιτεχνών στις

2 Ιουνίου 2011. Βρέθηκαν όλοι τους τυχαία στην Αθήνα και θα παίξουν / συμπράξουν και με κάποιους που έχουν την τύχη να ζουν στην Αθήνα.

Ας μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν

Henrik Olsson: Γεννήθηκε στην Σουηδική εξοχή το 75. Παίζει αυτοσχέδια κρουστά. Μετρά αναρίθμητες συνεργασίες (Τetuzi Akiyama, Keith Rowe κ.α.) καθώς και κυκλοφορίες σε εταιρίες όπως οι Monotype Records, BombaxBombax, Kning Disk κ.α. Στο Random Festival θα συμπράξει με την Δήμητρα Χατζηγώγα στο Zither και τον Αναστάση Γρίβα στην κιθάρα.

http://bjornbergborg.blogspot.com/p/henrik-olsson.html

Reynaldo Young: Συνθέτης και κιθαρίστας, γεννημένος στην Ουρουγουάη. Ιδρυτής του cardboard citizens new music ensemble του μοναδικού Βρετανικού συνόλου σύγχρονης μουσικής που απαρτίζεται από άστεγους. Στο Random Festival θα συμπράξει με τον Νίκο Βελιώτη.

http://www.reynaldoyoung.com/

Johannes Bergmark: Γεννημένος στην Στοχόλμη, ειδικεύεται στην ενίσχυση κάθε έιδους παραφερνάλια αλλά κατασκεβάζει επίσης δικά του πειραματικά μουσικά όργανα όλα από φτηνά υλικά και found objects. \’Εχει μία απόλυτη D.I.Y. προσέγγιση στον ήχο η οποία τον έχει ταιδέψει σε 23 χώρες. Στο Random Festival θα συμπράξει με την Tippi Tillvind.

http://www.bergmark.org/

Tippi Tillvind: Μία Σουηδή που δεν έχει καμία φιλοδοξία να γίνει επαγγελματίας καλλιτέχνης αλλά ούτε και να κάνει μουσική από χόμπυ μιας και πιστεύει πως και οι δύο περιπτώσεις την περιορίζουν καλλιτεχνικά! Συνήθως δημιουργεί ηχτικά/λεκτικά κολάζ. Στο Random Festival θα συμπράξει με τον Johannes Bergmark.

Random Festival
Henrik Olsson / Δήμητρα Χατζηγώγα / Αναστάσης Γρίβας
Johannes Bergmark / Tippi Tillvind
Reynaldo Young / Νίκος Βελιώτης

Πρόσβαση: πλησιέστερος σταθμός Μετρό: Αμπελόκηποι, Λεωφορεία: Α5, Β5 (στάση ΖΑΓΟΡΑ)