Η “αναμέτρηση¨του Γιώργου Κοτανίδη με το Νομπελίστα φυσικό Ρίτσαρντ Φάυνμαν, στο έργο του Peter Parnell «QED» ή «Τι απέδειξε ο κύριος Φάυνμαν»– μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες της δεκαετίας- ζωντάνεψε ξανά στη σκηνή του Θεάτρου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, για περιορισμένες παραστάσεις, γνωρίζοντας την απόλυτη αποδοχή από το κοινό!

Η παράσταση ανέβηκε με την αρωγή της «Ένωσης Ελλήνων Φυσικών» και εξελίχθηκε σε μία ξεχωριστή γιορτή της Φυσικής με τους σημαντικότερους Έλληνες Φυσικούς να συνομιλούν πριν και μετά την παράσταση με το κοινό.

Το κοινό του Θεάτρου, το κοινό της Φυσικής και ιδιαίτερα το κοινό που εκπροσωπεί το μέλλον μας, οι μαθητές και οι φοιτητές, έσπευσαν να παρακολουθήσουν μία   μοναδική συνάντηση της Τέχνης με την Επιστήμη.

H ανταπόκριση του κοινού ήταν εντυπωσιακή από την πρώτη ημέρα με sold out παραστάσεις και αποτέλεσμα, όπως ήταν αναμενόμενο, να ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες για τον Ιανουάριο του 2016.

Οι νέες ημερομηνίες είναι 1,2, 8 και 9 Φεβρουαρίου και το κοινό θα παρακολουθήσει ξεχωριστές ομιλίες και θα συνομιλήσει από κοντά με τον Μάνο Δανέζη, τον Στράτο Θεοδοσίου, τον Αντώνη Φαρμακόπουλο και τον Τεύκρο Μιχαηλίδη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Γιάννης Μήλιος & Γιώργος Κοτανίδης
Σκηνοθεσία: Ιωσήφ Βαρδάκης
Σκηνικά – Κοστούμια: Μαγιού Τρικεριώτη
Φωτισμοί: Ανδρέας Μπέλλης
Μουσική Επιμέλεια: Θάνος Αμοργινός
Με τον Γιώργο Κοτανίδη και τη Δώρα Σαμψώνα
Παραγωγή: Ομάδα Σαλτιμπάγκοι