Το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή σε συνεργασία με τη Μικρή Άρκτο, το Audiophile Club of Athens και το περιοδικό Jazz & Tζαζ …

έχει την ευχαρίστηση να σας καλέσει σε μια ξεχωριστή βραδιά μουσικής εμπειρίας τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012, στις 8:00 μ.μ. με προσκεκλημένο τον νορβηγό πιανίστα και συνθέτη Tord Gustavsen.

Παράλληλα, θα έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στο ανανεωμένο Art Shop του Ιδρύματος με πρωτότυπα και πολλαπλά έργα τέχνης, κοσμήματα και κατασκευές που εκθέτουν οι:

Ελένη Αγγέλου, Κάτια Βαρβάκη, Μάριος Βουτσινάς, Ανδρέας Γεωργιάδης, Πέννυ Γκέκα, Ειρήνη Γκόνου, Τάνια Δημητρακοπούλου 

Άννα Θεοχαράκη, Αντώνης Καστρινάκης, Paula Lakah, Καλλιρόη Μαρούδα, Αλίνα Μάτσα, Στέλλα Μελετοπούλου, Ντίμη Μπιτσάκου, Γεωργία Μπλιάτσου, Ντόλυ Μπουκογιάννη, Τζώρτζης Ντελής, Μίλτος Παντελιάς, Απόστολος Παπαγεωργίου, Γεύσω Παπαδάκη, Γιάννης Παπαδόπουλος, Άσπα Παπαλεξανδρή, Γιάννης Σκουλάς και Βάσω Τρίγκα.  

Επιμέλεια: Ίρις Κρητικού


Στο Art Shop του Ιδρύματος θα βρείτε ακόμη επιλεγμένες εκδόσεις και CD της Μικρής Άρκτου, καθώς και άλλες εκδόσεις τέχνης και συλλεκτικά αντικείμενα.

Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τα πρώτα σεμινάρια, εργαστήρια και βραδιές αφήγησης για μικρούς και μεγάλους που θα λειτουργήσουν στο Ίδρυμα Τσιχριτζή κατά την εαρινή περίοδο.