Η νέα παραγωγή της Πλεύσις, που θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του φεστιβάλ Υμηττού, έχει ως θέμα της την αμφίεση, την εξωτερική εμφάνιση των ανθρώπων μέσα από τη φευγαλέα ματιά ενός περαστικού στο δρόμο, τόσο σε πραγματικό όσο και σε συμβολικό επίπεδο.

Το δρώμενο με την ιδιαίτερη αισθητική του, διαμορφώνει ένα εικαστικό θέαμα, ένα ελκυστικό παιχνίδι μεταμόρφωσης μέσω των υφασμάτων και των υλικών. Οι ερμηνευτές μεταμορφώνονται σε ανθρώπινες φιγούρες που το ντύσιμό τους εμπνέεται από τη φύση, τις καθημερινές συνήθειες, το παράλογο του κόσμου στον οποίο ζούμε, την ταχύτητα του ρυθμού ζωής μας, την εσωτερική εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε με τους άλλους.

Ιστορίες καθημερινής «τρέλας» που έχουν ως έναρξη και ως έμπνευση τα κοστούμια των ερμηνευτών. Πάνω σ’ ένα ευφάνταστο σκηνικό εξελίσσονται στιγμιότυπα από τις ζωές ανθρώπων που βιώνουν την πραγματικότητα μέσα από μια ονειρική ματιά.

Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι 60 κοστουμιών, μια χιουμοριστική ματιά πάνω στη σύγχρονη πραγματικότητα που έχει ως στόχο να επισημάνει, να θίξει και να σαρκάσει αυτό που μας περιβάλει και αυτό που εντέλει είμαστε.

Σύλληψη – Σκηνοθεσία: Αντώνης Κουτρουμπής, Κοστούμια: Μαρία Καταροπούλου, Μουσική σύνθεση: Μηνάς Εμμανουήλ, Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα. Ερμηνεύουν: Όλγα Γερογιαννάκη, Θένια Κουτρουμπή, Ελευθερία Λάρδα, Κων/νος Μιχαήλ, Μαρία Σκίκου, Γιώργος Βρόντος.