Το Κέντρο Θεατρικής Έρευνας Θεσσαλονίκης παρουσιάζει το εορταστικό πρόγραμμα των παραστάσεών του. Συγκεκριμένα

Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011 οι παραστάσεις του έργου «Ο Ντάννυ και η βαθιά γαλάζια θάλασσα» (ένας απάχικος – αλήτικος χορός) του πολυβραβευμένου Τζων Πάτρικ Σάνλεη που παρουσιάζουν οι «Ομάδες Θεατρικής Δράσης» του Κέντρου Θεατρικής Έρευνας Θεσσαλονίκης σε σκηνοθεσία  του Π. Ζηβανού.

Οι τελευταίες παραστάσεις θα δοθούν 25-26 Δεκεμβρίου 2010 και 1-2 Ιανουαρίου 2011 στις 21:00 στην Αίθουσα Μάντεως Τειρεσία (έδρα του Κ.Θ.Ε.Θ), Γεωργίου Κωνσταντινίδη 15 & Μάντεως Τειρεσία. (Περιοχή Δελφών με Παρασκευοπούλου).

Επιπλέον, το Κέντρο Θεατρικής Έρευνας Θεσσαλονίκης φιλοξενεί στην έδρα του, την Αίθουσα Μάντεως Τειρεσία, την χοροθεατρική παράσταση Delirium Tremens του Δημήτρη Τσιαπκίνη, μία παραγωγή της ομάδας χορού Ρήξη Οκλαδόν, για 3 μόνο παραστάσεις, 28-30 Δεκεμβρίου 2010.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα στη Γαλλία την περασμένη άνοιξη. Παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη για δύο μέρες μόνο στο Θέατρο Σοφούλη τον προηγούμενο Ιούνιο και αργότερα τον ίδιο μήνα συμμετείχε στο Φεστιβάλ του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων. Στη συνέχεια θα παρουσιαστεί και στην Αθήνα 20-22 Ιανουαρίου 2011 στο Θέατρο Όλβιο, Φαλαισίας 7, Γκάζι, από κοινού με την παράσταση δύο ιστορίες από την ομάδα «καλλιτεχνικό αίθριο σύρμα».