Η Renegade & Feel My Bass παρουσιάζουν τον Professor Skank το Σάββατο 17 Μαΐου στο BIOS.

Ο Professor Skank μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του, Digital Revolution από την Klik Records/ Pale Sound, και περιοδεύει για την προώθησή του. Ένας από τους πλέον γνωστούς στο εξωτερικό dub παραγωγούς της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής, έχει συνεργαστεί με τους Mad Professor, Afrikan Simba και Zion Train μεταξύ άλλων, μετρώντας πολλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, με σημαντικότερη ίσως αυτή στο Glastonbury Festival το 2010.

Στο Βios,  θα μιξάρει ζωντανά νέο υλικό και θα παρουσιάσει τις συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς reggae/dub σκηνής όπως Max Romeo, Aswad, Love Grocer, Earl 16 και Dreadzone. Tο μικρόφωνο δίπλα του θα ελέγχει ο J Fyah από τους Moca Juniors, δίνοντας μια φεστιβαλική πινελιά στο live set του.

http://soundcloud.com/professor-skank
http://www.facebook.com/pages/Professor-Skank/264984316851143

J Fyah

Ο J Fyah είναι MC με καταγωγή από τη Καραϊβική (Δομινικανή Δημοκρατία). Είναι συνιδρυτής της πολύ δραστήριας dancehall μουσικής κολεκτίβας “Moca Junior Sound” και έχει εμφανιστεί σε πολλά club και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, τη Κύπρο και την Αγγλία. Συνεργάζεται με εγχώριους και ξένους καλλιτέχνες όπως οι Professor Skank, Blend Mishkin, Numa Crew και έχει μοιραστεί τη σκηνή με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες όπως οι Mungo’s Hi Fi, Afrikan Simba, Earl 16, Soom T, Jahtari, Dub Pistols, The Freestylers, Chinese Man, Radikal Guru, Jstar και πολλούς ακόμη.

http://fmu.gr/artist/j-fyah/

Harris

Ο Harris (I Got Bass) ανήκει στους πρωτοπόρους της ελληνικής breakbeat και drum ‘n’ bass σκηνής. Ξεκίνησε ως DJ το 1987 και έχει παίξει σε clubs που άφησαν εποχή, όπως Faz, Alsos, Amazon, +SODA, Tessera, Alarm. Ήταν resident DJ των θρυλικών Jungle events και Sunrise. Το 2001 έγινε μέλος της underground μουσικής κολεκτίβας των Funxion και μαζί τους έχει εμφανιστεί δίπλα σε ονόματα όπως οι Noisia, Black Sun Empire, Teebee, Calyx, Corrupt Souls, Gridlok, Vicious Circle, Goldie, Asian Dub Foundation, Dreadzone, Zion Train.

http://www.mixcloud.com/iGotBass/
http://www.facebook.com/harris.funxion

Billy Widz & Jeph1

Oι Billy Widz & Jeph1 έχουν εμφανιστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της dubstep σκηνής (Goth-Trad, VIVEK, Joe Nice, Commodo, Gantz, Pinch, Jack Sparrow, Compa κ.α.).Με πολλές συμμετοχές σε πάρτι και φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό – με σημαντικότερες ίσως αυτές στο θρυλικό Outlook Festival της Κροατίας το 2012 και 2013. Έχουν εμμονή με τα dubplates και έχουν επιμεληθεί παραγωγές που έχουν φτάσει τα airplay των Rinse FM και Sub FM. Τα σετ τους κινούνται γύρω από τον original dubstep ήχο. Ταυτόχρονα αποτελούν μέρος της ραδιοφωνικής οικογένειας του Paranoise Radio, με την εκπομπή τους να μεταδίδεται ζωντανά από το 2011. Εδώ και κάποιους μήνες ο Jeph1 έχει ενταχθεί στο δυναμικό της δισκογραφικής MindStep που έχει έδρα το Λονδίνο.

http://www.facebook.com/jeph1music
http://soundcloud.com/jeph1
http://www.facebook.com/billywidz
http://soundcloud.com/billywidz

Selecta Fred

Ο Selecta Fred θα ανοίξει  την βραδιά με dub/reggae/roots vinyl επιλογές. Ο Selecta Fred εκπροσωπεί τους Grimey Joe’s Collective, μια ομάδα διοργάνωσης εκδηλώσεων της διεθνούς ηλεκτρονικής σκηνής στην Αθήνα, με βάση το Λονδίνο, που δραστηριοποιείται από το 2012.

http://www.facebook.com/grimeyjoes
http://www.mixcloud.com/grimeyjoes/
http://www.mixcloud.com/BIGBANG_on_Paranoise_Radio/
http://soundcloud.com/bigbang-athens
http://www.facebook.com/BigBang.Athens
http://iliosporoi.wix.com/feelmybassproductions