Το Athens Photo Festival παρουσιάζει το ειδικό σεμινάριο Προετοιμασία Φωτογραφικού Portfolio, το οποίο θα διεξαχθεί σε δύο μέρη, προσφέροντας τη δυνατότητα σε νέους φωτογράφους να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους, να λάβουν πρακτικές συμβουλές για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την προώθηση του φωτογραφικού portfolio.

Το σεμινάριο λειτουργεί ως αυτόνομη δράση και συγκροτεί το εκπαιδευτικό πλαίσιο του Photo Folio Review χωρίς να απευθύνεται απαραίτητα σε φωτογράφους που θα συμμετάσχουν σε αυτό. Τα δύο μέρη του αφορούν: το πρώτο στην ανάπτυξη, σχεδιασμό και προώθηση portfolio (4 ώρες) και το δεύτερο στην αξιολόγηση και κριτική φωτογραφικού portfolio (3 ώρες), και θα πραγματοποιηθούν στις 19 και στις 26 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Βασικός εισηγητής και συντονιστής του προγράμματος είναι ο Σταύρος Μωρεσόπουλος, διευθυντής Athens Photo Festival, που θα πλαισιώνεται από τον Κωστή Αντωνιάδη (καθηγητή φωτογραφίας, ΤΕΙ Αθήνας) και την Μαρία Μάττα (συντηρήτρια Φωτογραφικού Αρχείου Μουσείου Μπενάκη).

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο Προετοιμασία portfolio, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το δικτυακό τόπο www.hcp.gr ή να επικοινωνήσουν με το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας στο τηλέφωνο 210 9210545 ή στο e-mail: contact@hcp.gr