Η μουσική κολλεκτίβα των NOΝ, πραγματοποιεί για μια ακόμη χρονιά, το Pre-Reworks Event, έχοντας στην ατζέντα της μεγάλα ονόματα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Μουσικά showcases, live εμφανίσεις, art παρεμβάσεις, δίνουν μια γεύση από το φεστιβάλ που θα ακολουθήσει.

Συνεχίζει με αυτόν τον τρόπο, την παράδοση που θέλει το Pre-Reworks αλλά και το Reworks Festival να συγκαταλέγονται στα πιο σημαντικά event του είδους.Στις σκηνές του μεγάλου ηλεκτρονικού event θα ανέβουν καλλιτέχνες όπως ο διάσημος dj και παραγωγός Tiga. Ο Tiga θα παρουσιάσει την νέα του δουλειά Ciao!, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του, κάνοντας μια στάση στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 9 Μαίου στη Βίλκα, με σκοπό να χαρίσει στο φανατικό του κοινό, άλλη μια από τις απίθανες μουσικές περιπέτειες, που έχουν την μοναδική του σφραγίδα. Όπως είναι αναμενόμενο το ρόστερ δεν θα μπορούσε να είναι κοινότυπο. Κάθε άλλο μάλιστα….

Στην λίστα με τα ονόματα αυτών που θα εμφανιστούν είναι  και αυτό του Gaiser, ο οποίος όχι μόνο εκπροσωπεί  την Minus αλλά είναι γνωστός και ως το δεξί χέρι του Richie Hawtin. Επίσης, τα ονόματα των And.Id (Mobile Records, NON Berlin), Actor One (Bloop records, International Dejay Gigolos) που πρόσφατα υπογράψανε remix με τους Fisherspooner, Gummih(mobile records Berlin), Elias( Playgound), είναι από τους πρωταγωνιστές του event.