Με δυνατό και θερμό χειροκρότημα, συγκίνηση, και τραγουδιστική συνοδεία από το κοινό στα περισσότερα μέρη του προγράμματος, έγινε η έναρξη των φετινών κοινών εμφανίσεων, δύο σπουδαίων ερμηνευτών: του Μανώλη Λιδάκη και του Γιάννη Κότσιρα, σε ένα νέο χώρο στην Ιερά Οδό, το Levare Music Theatre.

 
Οι δύο ερμηνευτές συναντιούνται φέτος το χειμώνα, για πρώτη φορά στην κοινή τους πορεία, σε μια σειρά εμφανίσεων, που τα τραγούδια τους δένουν αρμονικά με κλασικές στιγμές των Μ. Χατζιδάκι, Α. Πάνου, Μ. Πλέσσα και πολλών άλλων δημιουργών, σχηματίζοντας ένα πολύπλευρο μουσικό πρόγραμμα, που αναδεικνύει την τραγουδιστική τους κλάση και συναρπάζει στις κοινές τους ερμηνείες επί σκηνής.
 

Μια νέα ξεχωριστή φωνή βρίσκεται δίπλα τους, η Χριστίνα Παπατριανταφύλλου.

Οι εμφανίσεις τους θα συνεχιστούν και τα επόμενα Σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου, κάθε Σάββατο βράδυ αλλά και τα πολύ «ζεστά» Κυριακάτικα μεσημέρια, όπου υπάρχει και η δυνατότητα φαγητού.

Ειδικά την Κυριακή το Levare ανοίγει τις πόρτες του στις 2 και μισή το μεσημέρι, και έχει διαμορφωθεί ειδικό μενού (με φαγητό και δωρεάν κρασί) για όσους θέλουν να ζήσουν την ωραία ατμόσφαιρα των κυριακάτικων μεσημεριανών, με τραγούδι και κρασί.
 

Παίζουν οι μουσικοί
 
Άκης Γαβαλάς: τύμπανα
Γιάννης Άννινος: μπάσο
Κώστας Μιχαλός, Σπύρος Δέλτα: κιθάρες
Βασίλης Ραψανιώτης: Βιολί
Γιώργος Σπηλιόπουλος, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι
Άκης Κατσουπάκης: πιάνο – πλήκτρα – ενορχηστρώσεις
Νίκος Παπαναστασίου: πλήκτρα – ακορντεόν – ενορχηστρώσεις
 
Ηχοληψία: Βασίλης Αζίσης, Στρατής Καραδημητράκης, Λάμπρος Μπούνας
Φωτισμοί: Azaad Χαραλάμπους