Το θέατρο “ΚΙΒΩΤΟΣ” παρουσιάζει μια “καταστροφική” κωμωδία με τίτλο: “ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ” σε σενάριο και σκηνοθεσία Στράτου Λύκου από 18 Νοεμβρίου 2014.

Τι μπορεί να συμβεί όταν μια νεοσύστατη θεατρική ομάδα αποφασίζει να ανεβάσει ένα κλασικό έργο μυστηρίου και εμπιστεύεται την συγγραφή και την σκηνοθεσία του σε έναν άγνωστο και ολίγον τι “παράξενο” τύπο ο οποίος δηλώνει ηθοποιός-σεναριογράφος-σκηνοθέτης-παραγωγός;

Η απάντηση είναι απλή…

Μπορούν να συμβούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Υπόθεση του έργου:

Η θεατρική ομάδα «Κατά τύχη» μετά από μία σειρά αποτυχημένων εμφανίσεων, με παραστάσεις που παρακολούθησαν, για κακή τους τύχη, μόνο συγγενείς και φίλοι βρήκαν επιτέλους παραγωγό!

Και είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα τους!

Το σκηνοθετικό ντεμπούντο του Στράτου Λύκου, μέλος και αρχηγού της ομάδας θα πραγματοποιηθεί με το έργο «Κάποιος δολοφόνησε τον Ζαν Ζακ Κουτεπιε! Αλλά ποιός;», ένα κλασικό έργο μυστηρίου που εξελίσσεται στην Γαλλία κάπου στο 1900.

Ο Λύκος, υποδύεται το δαιμόνιο ντεντέκτιβ Κοτιγίαρ που αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας του ζάμπλουτου Ζαν Ζακ Κουτεπιέ ,που βρίσκεται δολοφονημένος στην έπαυλη του την νύχτα των αρραβώνων!

Η παράσταση αρχίζει και τα έχει όλα… εκτός απο ταλέντο!

Μια σειρά από απρόοπτα περιστατικά, προβληματικές ερμηνίες και απίστευτα λάθη, συνθέτουν ένα σκηνικό “τρόμου” και μια πρεμιέρα που κανένας ηθοποιός-θεατής θα ήθελε να ζήσει!

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Σκηνοθεσία:  Στράτος Λύκος

Σκηνικά-Κοστούμια: Εμμανουέλα Αλφιέρη

Μουσική προσαρμογή: Οδυσσέας Κοσταντόπουλος

Φωτισμοί: Στράτος Λύκος

Βοηθός σκηνοθέτη: Εβίτα Συρίγου

Φωτογραφίες: Νίκος Καρανικόλας

Ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης): Ανάργυρος Βαζαίος, Διονύσης Μπάστας, Γιάννης Παπαευθυμίου, Κέλλυ Σπάνθη, Τάσος Μερκούρης, Στράτος Λύκος, Εβίτα Συρίγου.