Με κομψό σμόκιν, στιλιζαρισμένη κόμμωση και περιπαικτικό ύφος ο Max Raabe βγαίνει στη σκηνή του θεάτρου Badminton στις 24 Μαρτίου, για να ερμηνεύσει τις καλύτερες στιγμές της δεκαετίας του ’20 και του \’30 σε μία συναυλία-παράσταση με στοιχεία καμπαρέ…

Στο όλο σκηνικό προσθέστε ρυθμούς κουβανέζικης ρούμπας, foxtrot και αισθησιακό ταγκό, ενώ οι ειρωνικοί στίχοι παραμένουν όσο επίκαιροι ήταν και πριν από 80 χρόνια. Την ίδια στιγμή, διασκευάζει σημερινά ποπ τραγούδια από καλλιτέχνες όπως οι Britney Spears, Kylie Minogue, Tom Jones, μεταφέροντάς τα σε άλλες εποχές με απίστευτες δόσεις χιούμορ.

O Max Raabe δημιούργησε την Palast Orchestra, την ορχήστρα που εμφανιστεί μαζί του προσεχώς, το 1986 κατά τη διάρκεια των σπουδών του ως βαρύτονου στο University of Arts του Βερολίνου. Μέχρι σήμερα έχει δώσει αμέτρητες παραστάσεις σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική με κορυφαία στιγμή την εμφάνισή του στο  Carnegie Hall της Νέας Υόρκης.

Η παράσταση ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε φέτος σε διπλό CD. Τα μεγάλα θέατρα μπορεί να είναι ο φυσικός χώρος ενός τέτοιου καλλιτέχνη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί  να δώσει μία παράσταση προς τιμήν του Marilyn Manson την ημέρα των γενεθλίων του.

Ο περισσότερος κόσμος έμαθε τον Max Raabe κυρίως μέσα από τις ιδιαίτερες (έως και σουρεαλιστικές) ποπ και ροκ διασκευές σε μεγάλους αστέρες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, αλλά δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι να ανακαλύψει τις προσωπικές του συνθέσεις που αφορούν και μουσική για ταινίες.  Η τέχνη του Max Raabe βασίζεται στην αινιγματική και ιδιοφυή αμφισημία του σε συνδυασμό με τη δύναμη της μουσικής.