Ο Πολυχώρος Χυτήριο παρουσιάζει το πρόγραμμα των παραστάσεών του για την καλλιτεχνική περίοδο 2012-2013. Συγκεκριμένα

το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παραστάσεις:

Corpus Cristi του Terrence Mc Nally

Η ομάδα artisan παρουσιάζει το αιρετικό έργο του Terrence Mc Nally μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις τον Ιούνιο του 2012 με τις οποίες  εγκαινιάσθηκε η νέα εποχή του ΧΥΤΗΡΙΟΥ.
Απόδοση κειμένου Βάσια Παναγοπούλου, Λαέρτης Βασιλείου. Σκηνοθεσία Λαέρτης Βασιλείου.
Παραστάσεις κάθε Πέμπτη και Παρασκευή (μεταμεσονύκτια).
Πρεμιέρα 4 Οκτωβρίου 2102

«Η ΦΤΩΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» της Ελένης Γκασούκα
Πρεμιέρα 19 Οκτωβρίου 2012

Η Ελένη Γκασούκα μετά τη Φουρκέτα, επανέρχεται με το νέο της έργο. «Η Φτωχούλα του Θεού». Μια κωμωδία με φόντο τη συγκίνηση και με πεδίο δράσης και πάλι την ελληνική οικογένεια. Η Δέσποινα (Μυρτώ Αλικάκη), ο σύζυγος ( Χρ. Σαπουτζής), η ξαδέρφη (Μίνα Ορφανού), η θεία (Σοφία Σεϊρλή), ο καλόγερος (Κώστας Δαρλάσης) και η συγγραφέας (Μαρίζα Τσίγκα), παλεύουν σε ακραίες καταστάσεις να βρουν την αλήθεια. Τι πιστεύουν ; ποιόν πιστεύουν ; γιατί πιστεύουν; ένα μικρό παιδί θα τους βοηθήσει να ισορροπήσουν;
 Η παράσταση είναι μια θεατρική αφήγηση που παράλληλα με την εξέλιξη της πλοκής επιχειρεί να αναδείξει μέσω του σώματος την γοητεία της κίνησης και τις αποχρώσεις των χαρακτήρων.
 Την σκηνοθεσία και την κίνηση υπογράφει η Ελένη Γκασούκα, τη σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου, τους φωτισμούς η Κατερίνα Μαραγκουδάκη, τη διδασκαλία νοηματικής η Ανδρονίκη Ξανθοπούλου, και τη μουσική επιμέλεια ο Πάνος Σουρούνης.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο (2 παραστάσεις) και Κυριακή, ώρα 21:15. Λαϊκή απογευματινή 18:15

«ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΓΚΑΖΙΟΥ» του Patrick Hamilton
Προγραμματισμένη πρεμιέρα αρχές Νοεμβρίου

Το ψυχογραφικό θρίλερ του  Patrick Hamilton σε διασκευή και σκηνοθεσία  Ρούλας Πατεράκη.
Παίζουν οι ηθοποιοί Βάσια Παναγοπούλου, Γιώργος Κέντρος, Λαέρτης Βασιλείου, Δώρα Στυλιανέση.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΧΥΤΗΡΙΟ  «ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ»

«ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΪΣΤ» του Charles Dickens
Πρεμιέρα 21 Οκτωβρίου 2012

Mε αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την γέννηση του Charles Dickens, η «Μικρή Σκηνή» του Πολυχώρου «ΧΥΤΗΡΙΟ» παρουσιάζει το έργο του
«Όλιβερ Τουϊστ» σε διασκευή Βάσιας Παναγοπούλου και Λαέρτη Βασιλείου και σκηνοθεσία Λαέρτη Βασιλείου.
Παραστάσεις κάθε Κυριακή πρωϊ.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ «ΧΥΤΗΡΙΟ»

Το «Χυτήριο»  λειτουργεί ήδη καθημερινά από τον Ιούνιο υπό την καλλιτεχνική ευθύνη της Βάσιας Παναγοπούλου, με live μουσικές βραδιές στον υπέροχο κήπο του, ενώ κάθε Σάββατο βράδυ η Δέσποινα Κραουνάκη σε ρόλο dj διαλέγει τραγούδια στο
«All around music party» της.

Για όλη την χειμερινή σεζόν εκτός από την Θεατρική Σκηνή «Ανδρέας Βουτσινάς» και τη «Μικρή Σκηνή», θα λειτουργεί το Café Bar όπου μετά τις θεατρικές παραστάσεις θα φιλοξενούνται μουσικοί και καλλιτέχνες για live μουσικές βραδιές, καλεσμένοι djs και μουσικοί παραγωγοί, παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, χειροποίητων κοσμημάτων και έργων τέχνης κάθε μορφής.
Στην καρδιά της Αθήνας, ένα από τα ωραιότερα και κλασικά σημεία συνάντησης τέχνης και πολιτισμού  άνοιξε ξανά τις πόρτες του, έτοιμο να προσφέρει στο κοινό του εναλλακτικές προτάσεις διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας

Δευτέρα – Πέμπτη + Κυριακή 9.00 μ.μ. – 2.30 π.μ.
Παρασκευή + Σάββατο 9.00 μ.μ. – 3.30 π.μ.

Τιμή ποτού 7€

Διαθέσιμο δωρεάν parking