Το Από Μηχανής Θέατρο παρουσιάζει από τις 7 Φεβρουαρίου 2015 το έργο Πόκα, της Κέλλυς Πήλιουρα, σε συμπαραγωγή της Εταιρείας Θεάτρου Συν-Επί με την Εταιρεία Θεάτρου Τεχνικό.

Αγαπάμε τη ζωή με πάθος, ζούμε τη στιγμή με ένταση, ξεχνώντας την διαδρομή μας στο αύριο. Κλεισμένοι στο χρόνο, περικυκλωμένοι από θέλω, λαχταράμε να σωθούμε από τους δείκτες του ρολογιού. Τι γίνεται όμως όταν οι δυο από τους τρείς δεν λειτουργούν σωστά; Τα δευτερόλεπτα μόνα τους δεν μπορούν να σου δείξουν την ώρα. Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας, αυτός της Μαρίας Πολυδούρη ,που προσπαθεί να κρατηθεί από το χαμό της αγάπης του Κώστα Καρυωτάκη. Μιας αγάπης που πονάει περισσότερο στην ύπαρξη της, που λησμονεί όσα δεν μπορεί να έχει.

Ένας παράφορα παθιασμένος χορός βάζει τα σώματα αντιμέτωπα με την αλήθεια και τα βοηθά να ξεδιπλώσουν κάθε τους ανάγκη πάνω σε ένα τραπέζι «ΠΟΚΑ».

Η πιο πολυσυζητημένη σχέση στο χώρο της ποίησης γίνεται αφορμή να θυμηθούμε, μέσα από ένα παιχνίδι αναμέτρησης τα όσα ο χρόνος μας έχει κρατήσει κλειδωμένα.

Tαυτότητα της παράστασης

Κειμενο-Σκηνοθεσια: Κέλλυ Πήλιουρα
Σύνθεση: Φοίβος Κουντουράκης – Θανάσης Ευθυμίου
Σκηνικά-Κοστούμια: Ντέιβιντ Νεγρίν
Επιμέλεια κίνησης: Έυα Μιχαλά
Σχεδιασμός Φωτισμού: Αλέξανδρος Αλεξάνδρου
Β. Σκηνοθέτη: Ρομπέρτα Βέγκα
Β. Σκηνογράφου: Μαρία Κούρτη
Φωτογραφία: Ζήσου Πέτρος
Video Παράστασης: Χρήστος Γκίνης
Μοντάζ: Χρήστος Βατάκης
Graphic design: Κωνσταντίνος Γιατράκος
Social Media: Plethos Innovative Promotion
Ερμηνεύουν: Έλενα Σταματίου, Βασίλης Χατζιδημητράκης

Διάρκεια: 60 λεπτά