Το θέατρο Άλμα παρουσιάζει από την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 την παράσταση με τίτλο «Ποιος σκότωσε τον William» της Λίλιαν Δημητρακοπούλου, με την ομάδα Theatreloi.

Υπόθεση:

Ο ερασιτεχνικός θίασος ενός δήμου επιχειρεί να ανεβάσει το κλασσικό αριστούργημα του William Shakespeare «Ρωμαίος και Ιουλιέτα». Μία πωλήτρια καλλυντικών, ένας αδέξιος μάστορας, μία δευτεροκλασάτη ηθοποιός, ένας φαντασμένος γόης, μια οξύθυμη αναρχική και ένας αγαθός γίγαντας αποτελούν το καστ όπου υπό τον ρυθμό ενός ανίδεου DJ κινούνται ανάμεσα σε ένα ετοιμόρροπο σκηνικό.

Θα καταφέρει η ανισόρροπη σκηνοθέτης να σώσει τα προσχήματα ή όλα τα παραπάνω θα μετατρέψουν την πιο θλιβερή ιστορία αγάπης που γράφτηκε ποτέ σε μία καταστροφική παράσταση;

Οι θεατρική ομάδα Theatreloi σας καλεί σ΄αυτό το θεατρικό πάρτι, όπου η αναρχία συναντά το κλασσικό, το όνειρο την πραγματικότητα και ο William τον χειρότερο εφιάλτη του!

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO

Κείμενο: Λίλιαν Δημητρακοπούλου

Σκηνοθεσία: Γιάννης Φυρός

Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Μανώλη

Σκηνογραφία: Τάσος Horrus

Ξυλουργικές κατασκευές: Σταύρος Γκάγκας

Σχεδιασμός και κατασκευή κουστουμιών: Τάσος Horrus

Φωτογραφία και γραφιστικά: Φραγκίσκος Πενίδης

Μουσική επιμέλεια : Theatreloi

Παίζουν: Χρίστος Αγαθοκλέους, Πηνελόπη Ανδρεαδάκη, Τάσος Κόλλιας, Άννα Μαλτέζου, Γιώργος Τζανετής, Μαρίνα Τριανταφύλλου, Ρεβέκκα Φελεκίδου, Γιάννης Φυρός

Ποιοι είναι οι Theatreloi

Theatreloi. Σε αυτό το όνομα ακούει η νεοσύστατη θεατρική ομάδα που με διάθεση για δημιουργία και φιλοδοξία για διαφορετικότητα, ξεκινά τον περίπατό της στον θεατρικό κόσμο.

Ιδρυτικά μέλη της είναι οι Γιάννης Φυρός, Τάσος Κόλλιας και Χρίστος Αγαθοκλέους, ενώ η ομάδα αποτελείται  από μόνιμα και επιπλέον έκτακτα μέλη επαγγελματιών ηθοποιών.

Οι Θεάτρελοι, ως οργανωμένη επαγγελματική θεατρική ομάδα διατηρούν σταθερή συνεργασία με μία πλειάδα ανθρώπων, αποτελούμενη από σκηνογράφο, ενδυματολόγους και γραφίστα, με αποτέλεσμα να μπορούν να εγγυηθούν μία άρτια, καινοτόμα και διαφορετική θεατρική παρουσία με σταθερή καλλιτεχνική ποιότητα.