Οι Playground Theory απαριθμούν τις σκέψεις τους λίγες μέρες πριν το live τους στο Six Dogs (αυτό το Σάββατο 29/10/2022). Ύστερα από την αναγκαστική αποχή των τελευταίων δύο χρόνων, ανανεωμένοι πλέον και σε περίοδο μεγάλης φόρμας (μετά και από την εμφάνιση τους στο “Our Festival” στη Ρεματιά Χαλανδρίου το περασμένο Αύγουστο) μοιράζονται αυτές τις σκέψεις τους μαζί μας.

1. Πώς πέρασαν δυόμισι χρόνια από την κυκλοφορία του “Tears Go Upwards” (2/20 λίγο πριν το πρώτο lockdown);
2. Μην έχοντας προλάβει παρουσίαση album, λόγω συνθηκών, πολλά κομμάτια του set δεν έχουν ακουστεί σε προηγούμενα live. Ελπίζουμε οι πρόβες να πιάσουν τόπο!
3. Μετά από 6 χρόνια ανεβαίνουμε πάλι στην σκηνή του Six Dogs. Άραγε θα νιώσουμε το ίδιο βλέποντας τα βλέμματα από κάτω;
4. Προσμονή, χαρά, άγχος. Σαν να περιμένεις την παραμονή των Χριστουγέννων ως παιδί. Η ενέργεια που δίνεις κάθε φορά και ένα κομμάτι του εαυτού σου είναι μια εμπειρία καθαρτική.
5. Όσα λάθη και αν γίνουν στην σκηνή, το μεγαλύτερο θα ήταν να γυρίσουμε χωρίς να τα έχουμε δώσει όλα.
6. Είναι τιμή μας που σε κάθε συναυλία μας μέχρι τώρα έχουμε παίξει με μουσικούς που ακούμε και θαυμάζουμε. Emi Path σε ευχαριστούμε!
7. Θα την βγάλουμε μέχρι το Σάββατο; (*Φοράει μάσκα μόν@ στο αυτοκίνητο*)
8. Είμαστε τόσο τυχεροί να βγαίνουμε από το καθημερινό κούρδισμα και να κάνουμε μακροβούτι στην μουσική… μαζί σας. Είναι η ανάσα μας.
9. Θα παίξουμε επιτέλους αυτό το “Cat Feelings” να χαρεί και το γατί;
10. Με όλη την επικαιρότητα είναι πλέον άθλος να κρατάς μια ελπίδα για κάτι καλύτερο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι που αρνούμαστε να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε.. Η σύγχρονη αντίσταση στην σαπίλα.

Ελάτε να γίνουμε πολλοί.

“I make words become my world, and sometimes dream again” (Escape the Night)

Οι Playground Theory είναι:

Μάρσια Ισραηλίδη (φωνή – πλήκτρα)
Φώτης Τυροκόμος (ντραμς)
Δημήτρης Νέγκας (πλήκτρα)
Διαμαντής Καζούρης (κιθάρα – πλήκτρα)
Τόλης Μετζηδάκης (μπάσο)

Τη συναυλία ανοίγει η Emi Path.

Photo Credit: Ανθή Μπακάλη

Διαβάστε επίσης:

Οι Playground Theory ζωντανά στο Six Dogs