Η ομάδα Πείρα(γ)μα παρουσιάζει στο Up Stage Gialino την κωμωδία του Woody Allen, Play it again, Sam, μία  συναρπαστική θεατρική μουσική παράσταση με πολύ sex, jazz και rock \’n\’ roll, για τους νευρικούς εραστές του 21ου αιώνα, σε σκηνοθεσία Αγγελικής Κασόλα.

Η ατμόσφαιρα της παράστασης συνδυάζει τον ερωτισμό του καμπαρέ και του φιλμ νουάρ, τη Νέα Υόρκη της ποταπαγόρευσης και το καυστικό χιούμορ του Γούντυ Άλλεν μέσα από ξεχωριστές ερμηνείες, πολυάριθμα κοστούμια, μεταμφιέσεις και swing jazz μελωδίες από το εκρηκτικό πενταμελές μουσικό σχήμα swingAzoo. 

Μία πρωτότυπη και ζωηρή καλλιτεχνική πρόταση -θέατρο, καμπαρέ, ποτό, ζωντανή swing jazz μουσική και συναυλία- που υπογράφει η σκηνοθέτης Αγγελική Κασόλα στο Up Stage Gialino, που όπως τον χαρακτηρίζουν οι δημιουργοί του αποτελεί «έναν ιδιαίτερο χώρο ανάλογο μ\’ εκείνα τα clubs της Νέας Υόρκης που άφησαν εποχή για τις παρέες τους.

Η ομάδα Πείρα(γ)μα προτείνει φέτος μια ολοκληρωμένη έξοδο, όπου οι θεατές μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους, να καπνίσουν και να διασκεδάσουν με τη θεατρική παράσταση και τη μουσική συναυλία που ακολουθεί.

Τα κοστούμια και σκηνικά του σκηνογράφου του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου Τάσου Ζωγράφου και της Μυρτώς Καραπιπέρη αξιοποιούν το χώρο του Up Stage Gialino δημιουργώντας ένα ελκυστικό περιβάλλον στο οποίο ο θεατής γίνεται μέρος του σκηνικού χώρου καθώς πίνει το ποτό του με την παρέα του και παρακολουθεί τη δράση.

Μετάφραση: Αντώνης Δωριάδης, Σκηνοθεσία:  Αγγελική Κασόλα, Σκηνικά – Κοστούμια:  Τάσος Ζωγράφος – Μυρτώ Καραπιπέρη, Κινησιολογία:  Μυρτώ Παπαδοπούλου, Βοηθός Σκηνοθέτη:  Άννα Μιχελή, Φωτισμοί:  Γιώργος Φίλης – Κώστας Βασιλόπουλος, Κατασκευές σκηνικών: Παναγιώτης Τσιλιβαράκος – Μαρία Κασόλα, Φωτογραφίες:  Βαγγέλης Ντούρος.

Μουσική από τους εκρηκτικούς swingAzoo: Παναγιώτης Τρικάτσουλας: ακουστική κιθάρα, Γιάννης Μάκκας: ακουστική κιθάρα, Δημήτρης Καλλίρης: μπάσο, Ευαγγελία Σταύρου: ταμπούρο, Αριστείδης Λαύκας: βιολί.

Παίζουν οι ηθοποιοί: στο ρόλο του νευρικού εραστή Άλαν Φέλιξ: ο Γιάννης Καρούνης, στο ρόλο του ιδανικού θηλυκού Λίντα Κρίστι: η Ειρήνη Μελά, στο ρόλο του τηλεφωνομανή γκόλντεν μπόυ Ντικ Κρίστι: ο Αντώνης Χαντζής, στο ρόλο της γυναίκας -αράχνη Νάνσι, της καλής φωτογράφου Σάρον, της πιο σέξυ νυμφομανούς του κόσμου Βανέσσα, της πιο γοητευτικής τσούλας Go-go girl, και της πιο καταθλιπτικής διανοούμενης του κόσμου όλου: η Αννα Μιχελή, στο ρόλο του τέλειου εραστή, του ακαταμάχητου Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ: ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος.