Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις εκθέσεις:

RNOP – HELLENIKON Assemblage no.7

Το Beton7 Gallery παρουσιάζει την έκθεση RNOPHELLENIKON Assemblage no.7, Athens σε επιμέλεια Dr. Billy Gruner (au).

Η πλατφόρμα IS-projects έχει καλέσει τον επιμελητή Dr. Billy Gruner (aus) να παρουσιάσει το νεοσύστατο West Projects Internaional Associates ή West PI μέσω της έκθεσης με τίτλο RNOP – HELLENIKON Assemblage no.7, Athens.

Το West PI – Associates είναι ένα αναγωγικό και μη αντικειμενικό πρόγραμμα σύγχρονης τέχνης το οποίο θα παρουσιασθεί τον Μάιο στο Beton7.

Ο Ελβετός καλλιτέχνης Daniel Göttin αναλαμβάνει να σχεδιάσει ένα έργο με τίτλο Assemblage No.7, το οποίο δημιουργεί τη συνθήκη και δημιουργεί κανόνες και για τους άλλους καλλιτέχνες και τα έργα τους, ειδικά για αυτή την περίσταση.

Το West PI – Associates είναι ένα έργο της West Projects Australia και συνδέεται με μια σειρά έργων και με ανεξάρτητους παραγωγούς έργων τέχνης, στην Αυστραλία, την Ευρώπη και την Αμερική. Οι West Projects και West PI – Associates παρουσιάζoυν για πρώτη φορά το έργο RNOP διεθνώς.
Ειδικές ευχαριστίες στους συνεργάτες Beton7, IS-Partners και συνεργάτες της ParisCONCRET.

INFO

Επιμελητής: Dr. Billy Gruner (aus)
Καλλιτέχνες: Richard Van der Aa (fr), Deb Covell (uk), Iemke Van Dijk (nl), Daniel Göttin (ch), Billy Gruner (au), Peter Holm (dk), Kyle Jenkins (au), Sarah Keighery (aus), Tarn Mclean (au), Roland Orepuk (fr), Guido Winkler (nl)

Εγκαίνια: Σάββατο 19 Μαΐου 2018, 20:00 μ.μ.
Διάρκεια: 19.5.2018 – 29.5.2018

Doldrums

Το «Doldrums» είναι μια δικάναλη βίντεο εγκατάσταση κινούμενων προβολών σε μια ανακλαστική επιφάνεια, στέλνοντας διαθλάσεις φωτός σε όλη την γκαλερί και επάνω στο σώμα του θεατή. Αυτές οι διαθλάσεις ρίχνουν εικόνες (caustics) στο πάτωμα και στους τοίχους της γκαλερί, κυματίζοντας σαν υδάτινες εικόνες. Μια κινούμενη εικόνα του φεγγαριού πάνω από ένα ήρεμο ωκεανό έρχεται σε αντίθεση με ένα στερεοσκοπικό συρμάτινο μοντέλο του βίντεο που προβάλλεται σε 3D. Το «Doldrums» διευρευνά τη μετάδοση πληροφοριών μέσω του φωτός.

INFO

Ατομική έκθεση: Doldrums
Καλλιτέχνης: Jenn E Norton

Εγκαίνια: Σάββατο 19 Μαΐου 2018, 20:00 μ.μ.
Διάρκεια: 19.5.2018 – 25.5.2018


Διαβάστε επίσης:

Platforms Project 2018 στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών