Πρέπει σίγουρα να είμαστε, αν όχι περήφανοι, τουλάχιστον ευτυχισμένοι, που οι Metallica φρόντισαν να εγκαινιάσουν τον Ιούλιο του 2006 το ελληνικό παρακλάδι του παγκόσμιου Metallica Club.

Πρέπει σίγουρα να είμαστε, αν όχι περήφανοι, τουλάχιστον ευτυχισμένοι, που οι Metallica φρόντισαν να εγκαινιάσουν τον Ιούλιο του 2006 το ελληνικό παρακλάδι του παγκόσμιου Metallica Club. Και αυτό, γιατί είναι το πρώτο και μοναδικό επίσημο ελληνικό Metallica Club, που φροντίζει να μας τροφοδοτεί με γερές δόσεις από tribute στην αγαπημένη μας μπάντα!

Το HellasMetallica ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2006 για να φέρει πιο κοντά, τόσο τους Metallica στους Έλληνες fans τους, αλλά και όλους τους metallica friends μεταξύ τους.

Την 1η του Δεκέμβρη αυτή η ένωση θαυμαστών και μπάντας θα γίνει πραγματικότητα μέσα από το live tribute gig, που θα περιλαμβάνει συμμετοχές των συγκροτημάτων Ivory Tower και Prejudice Reborn αλλά και προβολές βίντεο-αφιερωμάτων στην συναυλία των Metallica στην Ελλάδα στις 3 Ιουλίου 2007.

Το αφιέρωμα, όπως πάντα, θα ακολουθήσει κλήρωση μοναδικών αυθεντικών Metallica δώρων, εμπνευσμένων από τον δίσκο Master of Puppets αλλά και του Metallica Tour 2007, και φυσικά ολονύχτιο headbanging με εξαιρετικό ηχητικό υλικό.

Info
HellasMetallica Live Tribute GIG
Σάββατο 1 Δεκεμβρίου
Είσοδος 10 ευρώ
Ώρα έναρξης: 22.00
http://www.anclub.gr/