Η εκπληκτική και πολυαγαπημένη ιστορία του Πιτερ Παν, που όλοι θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια, ξεκινά στο Μέγαρο Μουσική Θεσσαλονίκης για λίγες μόνο παραστάσεις.

Το ξακουστό έργο του Σκοτσέζου μυθιστοριογράφου (J.M.Barrie, 1860-1937) είναι η ιστορία ενός σκανδαλιάρικου αγοριού που έχει την ικανότητα να πετάει και, κατά τρόπο μαγικό, αρνείται να μεγαλώσει.

Ο Πιτερ Παν περνά τα ατέλειωτα παιδικά χρόνια του με απίστευτες περιπέτειες στο μικρό νησί της «Χώρας του Ποτέ», ως αρχηγός της «συμμορίας», των Χαμένων Αγοριών, παίζοντας με νεράιδες και πειρατές και όχι μόνο.

Η JYProductions, συνεργαζόμενη με τη Wild Rose, είναι πρωτοπόρος στο χώρο του Θεάτρου Στον Πάγο αναλαμβάνοντας την παραγωγή παραστάσεων μπαλέτου στον Πάγο μεγάλου μήκους, σχεδιασμένες ειδικά για θεατρικές σκηνές. Αυτοί οι επαγγελματίες παγοδρόμοι-ηθοποιοί υπόσχονται να σας μαγέψουν με αυτήν τη δραματική και ευαίσθητη ιστορία αγάπης.

Τη χορογραφία της παράστασης υπογράφει ο Cavaliere Giuseppe Arena, που ήταν υπεύθυνος για την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2006 στο Τορίνο και έχει τιμηθεί με τον αντίστοιχο ιταλικό τίτλου του Ιππότη για την προσφορά του στο χορό.