Πρόσωπα της σκηνής πρωταγωνιστούν στην πρώτη ατομική έκθεση του καλλιτεχνικού φωτογράφου Ιπποκράτη Κλ. Ναυρίδη, που

παρουσιάζει ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων στο Κέντρο Τεχνών έως 11 Νοεμβρίου 2010.

Η έκθεση «People of the scene» αποτελείται από φωτογραφίες των θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών, που παρουσίασε ο Πολιτισμικός Οργανισμός από τον Ιούλιο έως το Σεπτέμβριο 2010, στο πλαίσιο του Αθηναϊκού Φεστιβάλ,  στα Θέατρα Αττικού Άλσους, «Λάμπρος Κωνσταντάρας & Γιάννης Γκιωνάκης» στον Κολωνό και «Δόρα Στράτου».

Μέσα από την έκθεση οι θεατές θα θυμηθούν στιγμιότυπα από τις παραστάσεις με τους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες που συμμετείχαν, όπως αποτυπώθηκαν από το φωτογραφικό φακό του καλλιτέχνη. Παράλληλα, το κοινό που δεν παρακολούθησε το φεστιβάλ, θα έχει την ευκαιρία μέσα από αυτή την παρουσίαση να ταξιδέψει σε εικόνες, χρώματα, φώτα και καλλιτεχνικά ενσταντανέ.

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Ο καλλιτεχνικός φωτογράφος Ιπποκράτης Κλ. Ναυρίδης καλύπτει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και ρεπορτάζ καλλιτεχνικών εκδηλώσεων τα τελευταία 14 χρόνια, ενώ συνεργάζεται σταθερά με θέατρα και διοργανώσεις συναυλιών.

Έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες  ελληνικές εφημερίδες, περιοδικά και ειδησεογραφικά πρακτορεία. Είναι μέλος της Ένωσης φωτορεπόρτερ Ελλάδας και του Φοίβου. ‘Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις καλλιτεχνικής φωτογραφίας, ενώ η έκθεση με τίτλο “People of the scene” είναι η πρώτη ατομική του προσπάθεια.