Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, κοινωφελές ίδρυμα για την πρόνοια ατόμων που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, διοργανώνει και φέτος Πασχαλινή Εορταγορά με σκοπό την οικονομική της ενίσχυση.

Η Εορταγορά θα είναι ανοιχτή για το κοινό το Σάββατο 4 Απριλίου από τις 10 π.μ. έως και τις 7 μ.μ. και την Κυριακή 5 Απριλίου από τις 10 π.μ. μέχρι και τις 5 μ.μ. Κατά τις δύο ημέρες της λειτουργίας της οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν Πασχαλινά δώρα, χειροτεχνίες, βιβλία, ρούχα, δερμάτινα είδη, γλυκά, μαρμελάδες, μεζέδες και φαγητά, ενώ στον ίδιο χώρο θα υπάρχει παιδική γωνία όπου θα διατίθενται παιδικά ρούχα και παιχνίδια.

Η καθιερωμένη ετήσια Πασχαλινή Εορταγορά αποτελεί έναν από τους πλέον αποδοτικούς τρόπους οικονομικής ενίσχυσης, καθώς επίσης και κινητοποίησης και δημιουργίας των ατόμων με τέτοιου είδους κινητικές δυσκολίες, καθώς μέσα από την δημιουργία αντικειμένων προάγεται η ομαδικότητα και η εργατικότητα και ενισχύεται το αίσθημα του ανήκειν σε ένα κοινωνικό σύνολο, της προσφοράς και της ανταπόδοσης, παράγοντες σημαντικοί για την καλύτερη διαβίωση των ατόμων που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση.