Το An club παρουσιάζει τους 1000 Mods ,Down & Out, Heritage και 45 Rats σε μια μοναδική live εμφάνιση στις 14 Ιανουαρίου.

Οι 1000 Mods μέσα σε 2 χρόνια κατόρθωσαν να καθιερωθούν ως μια απ\’ τις σημαντικότερες doom/stoner μπάντες της σκηνής. Ένα EP(\’Blank reality\’), πολλά σημαντικά live στο ενεργητικό τους και η τυφλή αφοσίωσή τους στην δύναμη της αργής και heavy μουσικής εξασφαλίζουν μια live εμφάνιση πέρα απ\’ τα συνηθισμένα.

Οι Down & Out σχηματίστηκαν το 2003 στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα τρίο το οποίο αποτελείται από μουσικούς που λατρεύουν το παλιό καλό Αμερικάνικο rock\’n\’roll, τα blues και το hillbilly. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από μία ξεκάθαρη back-to-basics προσέγγιση, χάρη στην οποία κατορθώνουν να δημιουργήσουν ένα – αλλόκοτο, δεδομένου ότι μιλάμε για τρία παλαβά παιδιά από την Ελλάδα – κλίμα αυθεντικότητας. Όπως και να\’ χει, οι Down & Out έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν – ιδιαίτερα φανατικό – πυρήνα οπαδών, κυρίως επειδή ότι κάνουν χαρακτηρίζεται από πολύ κέφι και ειλικρίνεια. Του λόγου το αληθές αποδεικνύουν σε κάθε τους ζωντανή εμφάνιση, είτε στα δικά τους headlining shows – συνήθως σε μικρά clubs και μπροστά σε μερικές εκατοντάδες ανθρώπων – είτε ανοίγοντας για μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα που έχουν επισκεφτεί τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια – όπως είναι ο Gary Moore, ο Johnny Winter και οι μοναδικοί Beasts Of Bourbon – μπροστά σε πολύ μεγαλύτερο κοινό.

Οι Heritage σχηματίστηκαν το Νοέμβριο του 2006 από τους Κώστα, Δήμο & Bill. Μετά από μερικές πρόβες βρήκαν το δικό τους ήχο & προσωπική βαρύ ροκ στυλ. Το τέλος του Μαρτιου του 2007 τους βρίσκει να χουν γράψει το πρώτο τους demo \”One more for the road\”. Μετά από μερικές ζωντανές εμφανίσεις με μερικές μεγάλες ελληνικές μπάντες , οι Heritage είναι έτοιμοι να μπουν στο στούντιο για να γράψουν το πρώτο τους full length album..Η αναζήτηση δεύτερου κιθαρίστα ήρθε σε τέλος πριν από λίγο καιρό μιας και μετά από πολλές οντισιόν βρήκαν τελικά τον άνθρωπο τους. Η μπάντα τώρα δίνει ζωντανές εμφανίσεις & kicks asses σε όλη την Ελλάδα.

45 Rats :Τριμελές σχήμα από Αθήνα, που σχηματίστηκε τον Μάιο του 2008. Διαθέτει δικό του υλικό με groove συνθέσεις και hard rock επιρροές, κυρίως instrumental.

Μετά το live θα ακολουθήσει πάρτι στο Roi mat υπό τους ήχους των μονολιθιανών!