Η κωμωδία του καλοκαιριού έφτασε! Στο Πάρτι Γυναικών θα απολαύσουμε την εκθαμβωτική Scarlett Johansson (Lost in Translation, The Avengers, Under the Skin) στον πιο ξεκαρδιστικό ρόλο της καριέρας της. Η Johansson δίνει πάσες στις πολύ δυνατές συμπαίκτριές της και τo σόου καλά κρατεί, καθώς οι Kate McKinnon (Saturday Night Live, Ghostbusters) και Jillian Bell (22 Jump Street, The Night Before) αναδεικνύονται ηγετικές μορφές για μια ακόμα φορά σε αυτό το είδος κωμωδίας. Την πεντάδα γέλιου συμπληρώνουν οι Ilana Glazer (Broad City) και η γοητευτική ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο Zoë Kravitz (After Earth, X-Men, Mad Max: Fury Road). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Lucia Aniello (Broad City), ενώ το σενάριο έχει επιμεληθεί η ίδια μαζί με τον βασικό συνεργάτη της Paul W. Downs (Broad City). Ας αυτοπροσκαλεστούμε λοιπόν αυτό το καλοκαίρι στο πιο τρελό Πάρτι Γυναικών!

Σύνοψη

Πέντε κολλητές φίλες που στο κολλέγιο δεν άφηναν πάρτι για πάρτι και έπαιρναν μέρος στους πιο περίεργους διαγωνισμούς που μπορείς να φανταστείς, αποφασίζουν δέκα χρόνια μετά να βρεθούν ένα Σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι για το bachelorette πάρτι της Jess (Scarlett Johansson). Τα πράγματα για την Jess και τις 4 φίλες της,  Pippa (Kate McKinnon), Frankie (Ilana Glazer), Alice (Jillian Bell) και Blair (Zoë Kravitz), ξεκινάνε δυναμικά, αφού οι κοπέλες προσπαθούν να αναπληρώσουν τον χρόνο και να θυμηθούν κάτι από τις ακρότητες του ένδοξου παρελθόντος τους. Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου, όταν ένας άντρας stripper πέφτει νεκρός στο σαλόνι τους. Εκεί που νομίζουν ότι είναι χαμένες, θα συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν πολλές πτυχές της ιστορίας που δεν έχουν ξεδιπλωθεί ακόμη, και θα προσφέρουν άπλετες στιγμές ξεκαρδιστικού γέλιου και κωμικοτραγικών καταστάσεων.

Credits

Σκηνοθεσία: Lucia Aniello

Παίζουν: Scarlett Johansson, Zoë Kravitz, Kate McKinnon, Demi Moore, Jillian Bell, Colton Haynes, Ilana Glazer, Enrique Murciano

Σενάριο: Lucia Aniello, Paul W. Downs

Διάρκεια: 101’