Την Παρασκευή στις 10 Ιανουαρίου 2020, Οι Άλλοι θα παρουσιάσουν ζωντανά τον πρώτο τους ολοκληρωμένο δίσκο εν ονόματι «Στην Απέραντη Όχθη» στο Ίλιον plus μαζί με εκλεκτούς φίλους και καλεσμένους.  Οι Άλλοι είναι ένα hip hop συγκρότημα το όποιο δημιουργήθηκε στα τέλη του 2013 με έδρα την Αθήνα. Ουσιαστικά ξεκίνησε ως σύμπραξη μελών δυο διαφορετικών Underground Rap Σχημάτων,του Mind the Rap και των Απαραβίαστων Όρκων,μαζί με ανεξάρτητους φίλους όπως ο Kelo.

Μέλη:

Τα μέλη του πλέον είναι το ΑΙΣΧΡΟ ΟN// ΙΖΩ// ΟΚΜΥΑΛΑ// Φ17 και ο ZULU. Ο ΟΚΜΥΑΛΑ σε συνεργασία με τον ZULU επιμελούνται τις μουσικές παραγωγές,ενώ ο ΙΖΩ,o Φ17 και το ΑΙΣΧΡΟ ΟΝ τους στίχους και την ερμηνεία.

Δεύτερη Φύση

Οι Δεύτερη Φύση είναι νεοσύστατο συγκρότημα απ’ την Σκωτία πού θα εμφανιστεί για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα, ο F(X) είναι μέλος του BlueOrange απο Νεάπολη Εξαρχείων και οι WOLVES (Aλεκάν // Apl //Cavera //Nesto //Saint P //Tktzikso) απο Πειραιά. Επιπλέον,θα γίνει μια μεγάλη αναδρομή στην δισκογραφία των μελών του συγκροτήματος,είτε απ’ ακυκλοφόρητα κομμάτια είτε απo σόλο δουλειές.

Στα decks θα βρίσκεται ο CLOUDTHOUGHTS326.

Θα είναι διαθέσιμος περιορισμένος και συλλεκτικός αριθμός Τ-shirt και Φούτερ. ΟΑ.