Πρόκειται για το βιβλίο της Μανίνας Ζουμπουλάκη, «Κάτι μου κρύβεις» (6/11) και για τους μικρούς του φίλους το βιβλίο «Νοτούρνο – Συνταγές για Όνειρα» από τις Εκδόσεις Μάρτης (8/11).

Αναλυτικά:

Μανίνα Ζουμπουλάκη – Κάτι μου κρύβεις

Τo Beverley Café Bistrot και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος παρουσιάζουν τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 20.30, το βιβλίο της Μανίνας Ζουμπουλάκη, «Κάτι μου κρύβεις».

Γιατί η Μανίνα Ζουμπουλάκη σκότωσε έναν νέο και ελπιδοφόρο πολιτικό; Τι ξέρουν οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος γι’ αυτό; Και τι ρόλο παίζει το Cafe – Bistrot Beverly;

Οι «συνένοχοι» σ’ αυτήν τη μυστηριώδη ιστορία, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου της Μανίνας Ζουμπουλάκη.

«Νοτούρνο – Συνταγές για Όνειρα»

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017
Ώρα 17.30

Βιβλιοπαρουσίαση/ Δραστηριότητες – Εκδόσεις Μάρτης

Ένα βιβλίο που φωτίζει στο σκοτάδι, μαζί του δεν θα βαρεθείς ούτε μια νύχτα! Υπάρχουν πολλών ειδών όνειρα: περιπετειώδη, όνειρα με γελοίες σκηνές, όνειρα όπου δεν συμβαίνει τίποτα, όνειρα μπερδεμένα, όνειρα με ανθρώπους που συνάντησες πρόσφατα, όνειρα σε ξένες γλώσσες, όνειρα που δεν θυμάσαι… Ένα βαρετό όνειρο είναι μια χαμένη νύχτα. Αν θες να ζήσεις κάτι διαφορετικό απόψε, αυτό το βιβλίο προσφέρει μια σειρά από πιθανά όνειρα, σαν εικόνες που θα κινήσουν τη φαντασία σου και θα σε οδηγήσουν σε πρωτόγνωρες εμπειρίες τις ώρες που κοιμάσαι. Καλά όνειρα!

Συγγραφέας/ Εικονογράφηση: Isol

Ο ονειρικός κόσμος του Νοτούρνο θα παρουσιαστεί μέσα από θεατρικά παιχνίδια και δράσεις υπό την καθοδήγηση της θεατρολόγου Άννας Παπαφίγκου.