Το Συνεργείο μετά από την επιτυχημένη μουσική βραδιά με την κολλεκτίβα Cast-a-blast και τους Ιmam Baildi τον Οκτώβριο, παραδίδει την σκηνή του για άλλη μιά φορά στους λάτρεις της μουσικής και πιο συγκεκριμένα στα ικανά χέρια του συγκρότηματος Παράξενες Μέρες, για μία μοναδική ροκ συναυλία την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου.

Η ιστορία του συγκροτήματος Παράξενες Μέρες ξεκινά το 2005 όταν ο Αντώνης Μοσχούτης και ο Άρης Τρουπάκης ηχογραφούν το ορχηστρικό Βαλς της Παράξενης Μέρας. Λίγο καιρό αργότερα και στη διάρκεια της ηχογράφησης των υπόλοιπων τραγουδιών, στο συγκρότημα προστίθεται ένα ακόμη μέλος, ο Μάκης Παραδεισόπουλος, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει τη δυναμική των τραγουδιών παίζοντας ηλεκτρική κιθάρα.

Το Δεκέμβριο του 2008 κυκλοφορεί με τη βοήθεια και των υπολοίπων φίλων – μουσικών της μπάντας η πρώτη δισκογραφική τους δουλειά με ομώνυμο τίτλο από τη LYRA. Το CD απέσπασε πολύ καλές κριτικές από τον τύπο και το συγκρότημα έχει δώσει συνεντεύξεις σε περιοδικά όπως Δίφωνο, Pop&Rock, Culture, Battery Magazine, Metal Hero.

Οι Παράξενες Μέρες είναι: Αντώνης Μοσχούτης: Φωνή, ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα / Άρης Τρουπάκης: Φωνή / Μάκης Παραδεισόπουλος: Ηλεκτρική κιθάρα / Αλέξανδρος Αλεξίου: Τύμπανα / Τάσος Ιωαννίδης: Μπάσο / Γιάννης Στεργίου: Ηλεκτρική κιθάρα.