Μπαίνει λίγο στα χωράφια τους, παιζοτραγουδά και χορεύει μαζί τους. Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν! Ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση και rock άποψη!

Ο Γεράσιμος «διηγείται» μελωδικά τα τραγούδια, πλέκοντας με δεξιοτεχνία και υποκριτική μαεστρία, τη μουσική με το θέατρο, το stand up comedy με την επιθεώρηση. Εξάλλου τι άλλο είναι ένα τραγούδι, από έναν τρίλεπτο μονόλογο μετά μουσικής; Μια μικρή ιστορία με κατάλληλη μουσική υπόκρουση, ένα σενάριο τσέπης, με αρχή, μέση και τέλος.

Ο αδικιολόγητος «Χαμπέας» στο ρόλο που του πάει γάντι, του πολλά βαρύ λαϊκού τραγουδιστή. Λιγομίλητος, σοβαρός, μάγκας, ντυμένος στην πένα αλά παλαιά και βέβαια φωνάρα σαν τους παλιούς καλούς λαϊκούς τραγουδιστές, μιας εποχής που αν δεν τα ‘λεγες δεν έβγαινες στην πίστα.

Όλοι μαζί, είναι κάτι παράξενα γοητευτικό! Παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν, πειράζουν ο ένας τον άλλον, αυτοσαρκάζονται, βάζουν στο κόλπο το κοινό, τσιγκλάνε τους μουσικούς και απογειώνουν την παράσταση με σπαραξικάρδιες πρόζες, παρεξηγημένα λούμπεν λαϊκά και πιπεράτα παραδοσιακά τραγούδια.

«όχι παίζουμε!» Μια μουσικοθεατρική παράσταση που όσοι την είδαν την άκουσαν! Όποιος τη χάσει; Αδικιολόγητος. Όσοι πιστοί Porcheλθετε! Μη γλύψει κανείς…

Συντελεστές:

Παντελής Αμπαζής: ιδέα, κείμενα, μουσική επιμέλεια, πρωτότυπα τραγούδια
backing band ΑΝΩΤΑΤΗ ΖΑΜΠΕΤΙΚΗ
Μάριος Καράντζιος: μπουζούκι, κιθάρα
Rodel, πιάνο