Στο αέναο παιχνίδι της επιθυμίας και του φόβου, όλα αρχίζουν και τελειώνουν με το ίδιο το παιχνίδι. Ο εγκλωβισμός, η αναζήτηση χώρου, η διεκδίκηση,

η σύγκρουση, η επιβολή και η απόδραση στήνουν ένα γνώριμο παιχνίδι δράσεων που άλλοτε οδηγεί σε αδιέξοδο επαναλήψεων και άλλοτε σε τέλος.

Η ομάδα χορού Ditto παρουσιάζει την παράσταση \»Πάντα κτήνη\» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από τις 3 μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2010.

Η μουσική κατέχει οργανικό ρόλο στην παράσταση, εμπνέεται από παραδοσιακά, ρυθμικά,  μελωδικά μοτίβα και αποδίδεται με μινιμαλιστικές συνθέσεις και παράλληλη χρήση ηλεκτρονικών effects, ζωντανά επί σκηνής, από βιολί και φωνή.

Σύλληψη/Χορογραφία: Ιωάννα Βασιλακοπούλου 
Ερμηνευτές: Ιφιγένεια Αλυσανδράτου
Δραματουργική Επιμέλεια: Δανάη Σπηλιώτη, Μαίρη Φώφη Ανέστου
Σκηνογραφία/Κουστούμια: Μαρία Καραθάνου, Ελισσαίος Βλάχος 
Μουσική: Στέφανος Φίλος, Ανδρέας Ράμα
Φωτισμοί: Θωμάς Γκίνης, Νεφέλη Σταμούλη, Στέφανος Φίλος

Φωτογραφίες: Χρύσα Τσοβίλη, Θωμάς Γκίνης, Video:Θωμάς Γκίνης
Γραφιστικός Σχεδιασμός: Μυρτώ Στεφανάκη
Web design: Ναπολέων Βραχνάς
Υπεύθυνη Παραγωγής: Αλεξάνδρα Λιακοπούλου
Παραγωγή: Ομάδα Χορού Ditto

Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου την παράσταση χορού διαδέχεται μουσική συναυλία της EleKtroBalKana.

EleKtroBalKana
Μια σύμπραξη μουσικών με διάθεση να παίξουν ηλεκτρο-ακουστικά σκοπούς και τραγούδια από την Ανατολή ως την Δύση, δημιουργώντας πρωτότυπα θέματα πάνω σε παλιούς, παραδοσιακούς ρυθμούς. Το αποτέλεσμα είναι ήχοι και beats που θα άκουγε κανείς από ένα πανηγύρι μέχρι ένα electro party.

Την EleKtroBalKana αποτελούν οι:
Στέλιος Γιαννουλάκης (lap top, controllers), Αλέξης Νόνης (κρουστά), Κώστας Πιστιόλης (κλαρίνο, γκάιντα, φλογέρες), Δημήτρης Τσεκούρας (μπάσσο), Στέφανος Φίλος (βιολί, effects)

Guest συμμετοχές: Κλέων Αντωνίου (κιθάρα, φωνή) & Ματούλα Ζαμάνη (φωνή).