Με πολλά ενδιαφέροντα project που παρουσιάζουν το παρόν αλλά και το μέλλον του χώρου της οπτικής επικοινωνίας στην Ελλάδα, πραγματοποιείται για μια ακόμα χρονιά το Πανόραμα Design, το σημαντικότερο ετήσιο συνέδριο στη χώρα μας, στις 12 και 13 Δεκεμβρίου.

Όπως πάντα, έτσι και φέτος, το φάσμα των παρουσιάσεων καλύπτει ένα μεγάλο μέρος από τη σύγχρονη πραγματικότητα της αγοράς (branding, συσκευασία, διαφήμιση, εκδόσεις, animation, web, κ.λπ.).

Η σημαντικότερη προσθήκη στη φετινή διοργάνωση όμως, είναι τα ονόματα των δύο προσκεκλημένων ομιλητών από το εξωτερικό. Πρόκειται για δύο γίγαντες του χώρου, τα ονόματα των οποίων μάλιστα προέκυψαν από συστάσεις του κοινού στα φύλλα αξιολόγησης του περσινού Πανοράματος: είναι ο Bρετανός σχεδιαστής και εικονογράφος Si Scott και ο Ιρανός θρύλος της τέχνης της αφίσσας, Reza Abedini.

Το Πανόραμα Design 2009 θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Τεχνών στο ΑCS. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ , ενώ εισιτήρια μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προμηθεύονται είτε στο τηλέφωνο 2109523617 είτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα designerstribe.com