Στο παιδικό στέκι της Άγκυρας, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν για μία ώρα μέσα από το κουκλοθέατρο, τη ζωγραφική, τις κατασκευές, την ποιοτική παιδική λογοτεχνία…

Τα μηνύματα των βιβλίων γύρω από πολύτιμες γνώσεις και τις αξίες της ζωής, μεταφέρονται στα παιδιά, μέσα από την εμψύχωση της κούκλας και τη διάδραση με τους μικρούς μας φίλους.

Τα παιδιά βάζουν σε ενέργεια την σκέψη και την κρίση τους και συμμετέχουν τα ίδια με τον πιο ευχάριστο τρόπο… παίζοντας!

Κάθε Σάββατο εξελίσσεται και μια διαφορετική ιστορία!

Επιπλέον έκπτωση 15% σε περίπτωση αγορών βιβλίων των εκδόσεών μας τη συγκεκριμένη ημέρα.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015

ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

(για παιδιά 6-10 ετών)

Ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό-δημιουργικό πρόγραμμα που προσφέρει πολύτιμη γνώση.

Ο Πολυχώρος Άγκυρα, σε συνεργασία με την ομάδα ΟΟP-art, προσφέρει στους μικρούς μας φίλους ένα πρωτότυπο βιωματικό εργαστήρι.

Μέσα από διασκεδαστικά δρώμενα (κουκλοθέατρο, αφήγηση, παιχνίδια ρόλων) και δημιουργικές δράσεις (ζωγραφική, κατασκευές) τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο της οικονομίας και αποκτούν χρήσιμες γνώσεις για το ταξίδι της ζωής τους.

Η οικονομία αποτελεί μια βασική συνιστώσα της καθημερινής ζωής των ανθρώπων – έτσι, τα παιδιά εξοικειώνονται από νωρίς με τις βασικές έννοιες της ώστε να γίνουν πιο συνειδητοί πολίτες, καταναλωτές και επαγγελματίες του αύριο.

 Οι μικροί μας φίλοι θα κατανοήσουν τη χρησιμότητα των ορθολογικών επιλογών σε αντιδιαστολή με τις απερίσκεπτες επιλογές, καθώς και τις έννοιες της αποταμίευσης και του οικονομικού προγραμματισμού.

Σχεδιασμός προγράμματος: Αιμιλία Εμμανουήλ, ειδικευμένη στον σχεδιασμό και την υλοποίηση πολιτιστικών-εκπαιδευτικών προγραμμάτων (ΜΑ Cultural management)

Πέντε συναντήσεις (κάθε Σάββατο, από 3 έως 31 Οκτωβρίου 2015)

Όριο συμμετοχής: 20 παιδιά