Ποιο είναι το αγαπημένο σου παιχνίδι;
Πώς παίζεις με την οικογένειά σου στο σπίτι;
Ποια παιχνίδια προτιμάς με τους φίλους σου;

Το παιχνίδι είναι η αγαπημένη σου ασχολία και ξέρουμε ότι γνωρίζεις τα πάντα για αυτό! Έτσι, αποφασίσαμε να αποκαλύψουμε όλα του τα μυστικά με τη δική σου βοήθεια. Πώς; Μα φυσικά μέσα από τα… “Παιχνιδιάρικα κλικς”!

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Παιδικό Μουσείο Exploration έρχεται γεμάτο παιχνίδι, φωτογραφία και τέχνη! Το Exploration προσκαλεί όλα τα παιδιά να γίνουν φωτογράφοι με μία μοναδική αποστολή: να καταγράψουν με τον φωτογραφικό τους φακό τις καθημερινές τους στιγμές παιχνιδιού. Στόχος μας; Να δημιουργήσουμε μία ψηφιακή έκθεση φωτογραφίας που θα αφηγείται τις δικές μας ιστορίες παιχνιδιού!

Και πώς θα τα κάνουμε όλα αυτά; Μα φυσικά… μέσα από την οθόνη του υπολογιστή μας! Θα φτιάξουμε την δική μας ομάδα στον τεράστιο κυβερνοχώρο, όπου θα συναντιόμαστε και θα μοιραζόμαστε τις ιδέες μας!

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις ένας από τους φωτογράφους του Μουσείου μας, δήλωσε τώρα τη συμμετοχή στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Exploration και ετοιμάσου για πολλά… κλικς! Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε!