Η θεατρική παράσταση «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ» που βραβεύτηκε, κατά την διάρκεια του 2ου Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου, για την ανάδειξη

νέων δημιουργών, στο Θέατρο ELIART με το  1ο Βραβείο καλύτερης παράστασης ελληνικού έργου, θα παρουσιαστεί στο Θέατρο ELIART την Παρασκευή 21, Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012. Ώρα έναρξης 9 μ.μ.

Το έργο «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ» είναι μια αυτοσχέδια παράσταση performance που δημιούργησε η ομάδα “ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΣ” 

Το υλικό της παράστασης  συγκεντρώθηκε γύρω από μια κεντρική ιδέα που ήταν τα παραμύθια καταστάσεων τα όνειρα και τα παιχνίδια. Η Άννα είναι ένα κορίτσι λίγο πριν την ενηλικίωση. Η άσχημη παιδική ηλικία που έχει βιώσει, καθώς και η βία μέσα στην οικογένεια την οδηγούν στην χρήση παραισθησιογόνων ουσιών και μέσω αυτών αναζητά την χαμένη της αθωότητα.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Λεωνίδας Ζέης, Τζωρτζίνα Δημοπούλου, Τότα Περγαντή, Γεωργία Σάκκου, Μαγδαληνή Αγιομαυρίτη, Αννα Σπίνου, Πέγκυ Παναγιωτοπούλου, Δήμητρα Μάμαλου, Αλέξανδρος Κουμπής
Σκηνοθεσία – μουσική επένδυση: Μαρία Κατσιώνη

Βοηθός σκηνοθέτη Αλέξανδρος Κουμπής
Σκηνικά Τότα Περγαντή
Κοστούμια: Χριστίνα Σκαρπέλη
Μακιγιάζ Ροδούλα Πεφάνη
Φωτογραφία Ηλίας Μπαλοδήμας

«στο θέατρο περιμένεις να συμβεί αυτό που δεν συνέβη τότε που θα έπρεπε να συμβεί»
Η κριτική επιτροπή του 2ου Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου αποτελείτο από τους: Χάρη Σώζο, Τιτίκα Βλαχοπούλου, Κατερίνα Χριστοδούλου, Mάρκο Σαρρής,  Αννέτα Παπαθανασίου, Γιώργο Φρατζεσκάκη, Ελένη Βουτυρά.