Ο θίασος Ηλία Καρελλά, δώδεκα χρόνια κοντά στο παιδικό κοινό παρουσιάζει για τη φετινή σεζόν το αριστούργημα της κρητικής λογοτεχνίας Ερωτόκριτος ,του  Βιντσέντζου Κορνάρου.

Η παράσταση ταξιδεύει με έναν μαγικό τρόπο ,μικρούς και μεγάλους, στην παράδοση και στις διαχρονικές αξίες του έργου που αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργίας έως τις μέρες μας.

Στη σκηνή, ταλαντούχοι ηθοποιοί και μουσικοί, με την καθοδήγηση της χορογράφου Θάλειας Δήτσα, συναντούν κούκλες ανθρωπίνων διαστάσεων, περίτεχνες γιγαντοφιγούρες, μαγικές σκιές και  ξυλοπόδαρους και αφηγούνται το πιο διάσημο παραμύθι για την αγάπη! Σε ένα ονειρικό ταξίδι με φόντο ένα ευρηματικό σκηνικό, τραγούδια και ζωντανή παραδοσιακή μουσική, εντυπωσιακά κοστούμια, μάσκες και κούκλες, μικροί και μεγάλοι θεατές θα συγκινηθούν και θα διασκεδάσουν σε μια παράσταση με έντονες εναλλαγές και υπέροχους φωτισμούς.

Τους 27 διαφορετικούς ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι Κωνσταντίνα Γκόρου, Κάτια Ζαρκάδα, Αλέξανδρος Ιερωνυμίδης, Έκτορας Κυριάκου, Βασίλης Παπαγεωργίου και Μιχάλης Σοφοκλέους, ενώ στο ρόλο του συγγραφέα ακούγεται η φωνή του Βλαδίμηρου Κυριακίδη.
 

Για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Θίασος Ηλία Καρελλά τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και με τη δράση του στηρίζει Το Χαμόγελο του Παιδιού. Η παράσταση είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας.