Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει και φέτος για 5η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο14”.

Με στόχο την ανανέωση, το φεστιβάλ αυτή τη φορά θα επικεντρωθεί στην ανάδειξη των χωρικών και ανθρωπογενών προεκτάσεων του δημόσιου χώρου, μέσω παρουσίασης διαλέξεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου αλλά και σε δημόσιους ανοικτούς χώρους της πόλης, όπως επίσης και δράσεων που σκοπό θα έχουν την ενεργή συμμετοχή του χρήστη.  
    

Στη φετινή συνάντηση, διαπραγματευόμαστε τη χωρική συμπεριφορά και την επίδραση των ομαδικών δράσεων, τόσο στους χρήστες όσο και στο δημόσιο χώρο. Επικεντρωνόμαστε στον ορισμό και στους τρόπους σχεδίασης του ενεργού δημόσιου χώρου και της χωρικής συμπεριφοράς, με σκοπό να ανταλλάξουμε ιδέες και να φτιάξουμε το δημόσιο χώρο του σύγχρονου «εμείς».

Σε αυτό το πλαίσιο, σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στις δημόσιες συζητήσεις και στα δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη των Χανίων, το τριήμερο 6 – 8 Ιουνίου 2014.