Το Half Note Jazz Club γεμίζει μερικά μουσικά βράδια του Δεκεμβρίου του με τις φωνές της Σαβίνας Γιαννάτου μαζί με το γκρουπ Primavera en Salonico και της ιρανικής καταγωγής τραγουδίστρια Sussan Deyhim σε μια συνεργασία έκπληξη!

Η Σαβίνα Γιαννάτου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι μια από τις πιο σημαντικές και πιο  δημιουργικές παρουσίες στον χώρο του τραγουδιού (ή της φωνητικής μουσικής) εδώ και πάρα πολλά χρόνια, μια καλλιτέχνης που δεν χρειάζεται πολλά για να πείσει τον οποιονδήποτε (εντός ή εκτός) για την ποιότητα των ερμηνευτικών της δυνατοτήτων και τη δυναμική του ρεπερτορίου της.

Στις εμφανίσεις της στο Half Note η Σαβίνα Γιαννάτου και το γκρουπ Primavera en Salonico θα παρουσιάσουν το νέο τους album Songs of an Other, την τρίτη κατά σειρά συνεργασία τους με την δισκογραφική εταιρία ECM.

Στο Half Note η Σαβίνα Γιαννάτου συνεργάζεται με την ιρανικής καταγωγής τραγουδίστρια και συνθέτρια Sussan Deyhim, που ξεχωρίζει εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην διεθνή σκηνή της σύγχρονης μουσικής. Έχοντας μια στενή σχέση τόσο με την παραδοσιακή μουσική όσο και με τις σύγχρονες μουσικές πρωτοπορίες η Deyhim φτιάχνει μουσική που μόνο ως μεταμοντέρνα μπορεί να χαρακτηριστεί. Την φωνή της την έχουμε ακούσει στον Τελευταίο πειρασμό – και η μουσική της εκτείνεται από την electronica ως την σουφική παράδοση.

Οι Primavera en Salonico είναι οι Κώστας Βόμβολος: κανονάκι, ακκορντεόν, Γιάννης Αλεξανδρής: ούτι, κιθάρα , Μιχάλης Σιγανίδης: μπάσο, Κυριάκος Γκουβέντας: βιολί, βιόλα, Κώστας Θεοδώρου: κρουστά , Χάρης Λαμπράκης: νέι