Η Ειρήνη Τζανετουλάκου, λυρική τραγουδίστρια και ηθοποιός, μεταφέρει στη σκηνή μερικά από τα πιο διάσημα τραγούδια του ρομαντικού συνθέτη Gustav Mahler (Kindertotenlieder, Rückertlieder), σε μια performance όπου ήχος, σώμα και μουσική συμπορεύονται και διηγούνται μια ιστορία για την αγάπη.

«Κοίταξε μας, σε λίγο θα ‘μαστε τόσο μακριά,
αυτά που μάτια σου είναι σήμερα, σε λίγες νύχτες θα γίνουν άστρα»

Πώς είναι να αγαπάς και να χάνεις; Να συντρίβεσαι και να συνεχίζεις να αγαπάς; Πως γίνεται να ανατέλλει ο ήλιος όταν το δικό μου φως έχει δύσει;

Μια διαδρομή από την απώλεια στην πληρότητα της Αγάπης.

Συντελεστές
Σύλληψη – Σύνθεση – Ερμηνεία: Ειρήνη Τζανετουλάκου
Πιάνο: Γιάννης Τσανακαλιώτης

Ενδυματολόγος: Γιώργος Λυτζέρης
Φωτισμοί: Κώστας Μπλουγούρας
Φωτογραφίες: Ροζίτα Φοράδη

Διάρκεια 40 λεπτά

Η φωτογράφιση έγινε στο εργαστήριο επισκευής και αναπαλαίωσης πιάνων του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΥ, www.pianos.gr

Η Ειρήνη Τζανετουλάκου (Κοντράλτο) γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της (Μάστερ στο κλασικό τραγούδι) στο Hogeschool voor de Kunsten της Ουτρέχτης με τον τενόρο Jon Thorsteinsson. Έχει επίσης σπουδάσει Υποκριτική στη σχολή του «Σύγχρονου Θεάτρου της Αθήνας» του Γ. Κιμούλη και Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Ολλανδία και συμμετέχει σε παραγωγές Όπερας καθώς και κονσέρτα (Ορατορίου, Lieder και Σύγχρονης Μουσικής). Στην Ελλάδα έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε Θεατρικές και Χοροθεατρικές παραστάσεις με πλήθος διακεκριμένων καλλιτεχνών. Στα μελλοντικά της σχέδια περιλαμβάνεται η συμμετοχή της στο project όπερας δωματίου Albert Herring του B.Britten (Florence Pike), που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τους Orpheus Soloists στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μάρτιος 2014).