Οι Opera Chaotique επιστρέφουν ανανεωμένοι από τις παραστάσεις τους στην Ιταλία και την Τουρκία και παρουσιάζουν στο Faust μια Χαοτική Χριστουγεννιάτικη ιστορία, ένα Special Christmas Show, στο οποίο ο Μαρκήσιος Ντε Σαντ ζει έναν Χριστουγεννιάτικο εφιάλτη και το Φάντασμα της Όπερας ταξιδεύει στο Βόρειο Πόλο να γνωρίσει τον ‘Αγιο Βασίλη… Μην χάσετε τις 2 τελευταίες εμφανίσεις τους σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα!

Φιλοσοφία και σεξ, κοινωνικές και πολιτικές ουτοπίες μέσα από μια σουρεαλιστική ιστορία με χιούμορ! Η ακοτονόμαστη κόλαση του σαδιστή φιλόσοφου Μαρκήσιου Ντε Σαντ, μέσα από μια νέα ματιά…

Ένα εναλλακτικό vaudeville, πότε λαμπερό και πότε σκοτεινό, αιχμηρό και επαναστατικό, πέρα από τα ταμπού, με καινούργια νούμερα και πολύ μουσική επιλεγμένη από διάφορες εποχές και στυλ.

Με την γνωστή αισθητική που τους χαρακτηρίζει, οι Tenorman & Voodoo Drummer αναμιγνύουν διαφορετικά είδη τέχνης μεταξύ τους. Η όπερα συναντάει το punk, η τζαζ αναμιγνύεται με την Αφρικάνικη κουλτούρα. Πρωτότυπες συνθέσεις με μελοποιήσεις ποιημάτων και γραπτών των Ντε Σαντ, Σέξπηρ και Ε.Α. Πόε, ιδιαίτερες διασκευές, σε ένα χαοτικό show.

Συντελεστές:

Γιώργος Τζιουβάρας (Tenorman): Φωνή, Πιάνο, Αφήγηση

Χρήστος Κουτσογιάννης (Voodoo Drummer): Ντραμς, Tricks

Σταύρος Παργινός: Τσέλο

Λητώ Μεσσήνη: Σοπράνο

Intermedius: Μίμος / Performer

Ελένη Σωτηρίου: Μέτζο σοπράνο

Special Guests 18/12:

Αστέριος Τσέτσιλας: Τενόρος

Εύα Χατζηχρήστου: Χορός

Κείμενα: Tenorman & Voodoo Drummer

Οργάνωση Παραγωγής: Cricos Productions

Κοστούμια: Ελένη Ψύρρα

Μάσκες: Μάρθα Φωκά / Δημήτρης Στάμου (Merlin Puppet Theater)