Ο Πολυχώρος VAULT σε συνεργασία με το THEATROVICTORIA προγραμματίζουν το 3ο OPEN SEPTEMBER και καλούν τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή.

Το OPEN SEPTEMBER είναι ένας καλλιτεχνικός θεσμός που εγκαινίασε με μεγάλη επιτυχία ο πολυχώρος VAULT το 2012, με στόχο την προώθηση της τέχνης και ειδικότερα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας.


Το φεστιβάλ αφιερώνει έναν Ανοιχτό Σεπτέμβρη σε όλους τους καλλιτέχνες και δημιουργούς δίνοντας τους βήμα να αναδείξουν τη δουλειά τους, να προβάλουν τα μηνύματα τους, να συνεργαστούν με άλλους καλλιτέχνες, να γνωρίσουν φορείς και κοινότητες, να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες, μέσα από την συνύπαρξη τους.

Το OPEN SEPTEMBER 3 που φέτος θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε όλους τους χώρους των VAULT και THEATROVICTORIA (με το φεστιβάλ εγκαινιάζεται και η 70 θέσεων δεύτερη σκηνη Black Box του THEATROVICTORIA) θα έχει ως οικοδεσπότες τους ίδιους τους καλλιτέχνες και θα παρουσιάσει εκθέσεις, παραστάσεις, προβολές, αναγνώσεις, σεμινάρια, συζητήσεις και μουσικές βραδιές φιλοδοξώντας να δημιουργήσει, για μια ακόμα χρονιά, ένα πυρήνα πολιτισμού που θα περιλαμβάνει όλες τις μορφές τέχνης.

Πέρυσι, στο OPEN SEPTEMBER 2, που διήρκησε από 12 εώς 30 Σεπτεμβρίου, συμμετείχαν πάνω από 100 καλλιτέχνες, γεμίζοντας με έργα και events όλους τους χώρους του VAULT. Ανάμεσα τους φωτογράφοι, εικαστικοί, animators, αρχιτέκτονες, μουσικοί, seminar leaders, χορευτές, performers, costume and fashion designers, συγγραφείς, σεναριογράφοι, σκηνοθέτες, ηθοποιοί και θεατρικές ομάδες, που για τρεις εβδομάδες μοιράστηκαν το ταλέντο τους με το φιλότεχνο κοινό.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

ΘΕΑΤΡΟ (ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ)

ΜΟΥΣΙΚΗ (ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ , MUSICALS , LIVE )
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ( ΑΤΟΜΙΚΕΣ , ΟΜΑΔΙΚΕΣ , PROJECTS )
VIDEO ART – ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
ΓΛΥΠΤΙΚΗ
- ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΚΟΜΙΞ

PERFORMANCE (ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ , ΜΟΥΣΙΚΕΣ, ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ )

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – INSTALLATIONS
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ – ΠΟΙΗΣΗ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ , ΣΥΓΓΡΑΦΗ , ΚΤΛ)

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΜΙ – ΜΟΔΑ
ΧΟΡΟΣ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απο 15/7/2014 μέχρι 10/8/2014 γίνονται δεκτές συμμετοχές από καλλιτέχνες, ομάδες, κοινότητες, φορείς. Αποστολή προτάσεων

Παρακαλούμε για την συμμετοχή σας αποστείλατε πρόταση με φωτογραφικό υλικό, Βιογραφικό συντελεστών και Δελτίο Τύπου στο EMAIL: openseptember@gmail.com