Η διάσημη ομάδα χορού Paul Taylor, με την καλλιτεχνική διεύθυνση του ίδιου του πολυβραβευμένου και σπουδαιότερου εν ζωή χορογράφου, θα παρουσιάσει την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008, στο Θέατρο Ηρώδου Αττικού, μια παράσταση, για την ενίσχυση του έργου και των σκοπών της ΕΛΕΠΑΠ.

Η διάσημη ομάδα χορού Paul Taylor, με την καλλιτεχνική διεύθυνση του ίδιου του πολυβραβευμένου και σπουδαιότερου εν ζωή χορογράφου, θα παρουσιάσει την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008,στο Θέατρο Ηρώδου Αττικού, μια παράσταση, για την ενίσχυση του έργου και των σκοπών της ΕΛΕΠΑΠ.

Από το 1952 ο Πωλ Τέυλορ διατηρώντας άσβεστη τη δημιουργικότητα και το νεανικό του πνεύμα, καταθέτει έργα που σημάδεψαν την ιστορία του αμερικανικού μοντέρνου χορού. Οι χορογραφίες του άλλοτε ακτινοβολούν λυρισμό και ρομαντική διάθεση και άλλοτε σατιρίζουν με δηκτικό χιούμορ την Αμερική του 20ού αιώνα.

Ο ίδιος συγχωνεύει με μοναδικό τρόπο ετερόκλητες επιρροές αναδεικνύοντας την απλότητα στο στιλ και την αμεσότητα στην επικοινωνία του με το κοινό.

Eνα βαθύ μουσικό ένστικτο τον ωθεί συχνά να αντλεί έμπνευση από ένα μεγάλο εύρος ακουσμάτων, που εκτείνονται από τον Μπαχ ως τον Πιατσόλα.

Τα έργα του Esplanade, Piazzolla Caldera και Promethean Fire που θα παρουσιαστούν στο Ηρώδειο αποτελούν δείγμα καθοριστικών σταθμών στη μακροχρόνια και ακούραστη δημιουργική του πορεία.

Info
Ομάδα Χορού Paul Taylor
11 Ιουνίου 2008, 21:00
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Εισιτήρια: 100 (Διακεκριμένη), 80 (Α), 60 (Β), 40 (Γ), 20 (Aνω Διάζωμα) και μειωμένα.

Η προπώληση εισιτηρίων άρχισε στις 21 Μαΐου.