620 παιδιά ηλικίας 4 έως 11 ετών έχουν παρακολουθήσει το Ολοήμερο Θερινό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι του ΚΘΒΕ μέχρι σήμερα. Θα πραγματοποιηθεί μια μικρή παύση από 13 έως 19 Αυγούστου και το ταξίδι θα συνεχιστεί.

Από 20 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2018, το ΚΘΒΕ καλεί όλους τους «μικρούς καλλιτέχνες» της πόλης να επιβιβαστούν σ’ έναν κόσμο έκφρασης και φαντασίας, έναν κόσμο που αναπτύσσει τη δημιουργικότητά τους και απελευθερώνει τα συναισθήματα τους μέσα από τις εικαστικές και παραστατικές τέχνες. Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά ανακαλύπτουν, μαθαίνουν, εκφράζονται, κοινωνικοποιούνται και δημιουργούν τον κόσμο που επιθυμούν, διασκεδάζοντας.

Το Ολοήμερο Θερινό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι για παιδιά 4-11 ετών διανύει την 3η χρονιά υλοποίησης του και συνολικά πάνω από 2120 παιδιά έχουν πάρει μέρος μέχρι σήμερα.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του ΚΘΒΕ: http://www.ntng.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=2&production=47988

Μια ομάδα από έμπειρους παιδαγωγούς συντονίζουν έντεκα (11) διαφορετικές θεματικές εβδομάδες για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας −με ειδικά τμήματα για παιδιά ηλικίας 4-5 ετών, 6-7 ετών, 8-9 ετών και 10-11 ετών− με συγκεκριμένες δραστηριότητες, όπως: ξεναγήσεις σε χώρους του θεάτρου, διαδραστικούς περιπάτους (πολιτιστικές-εκπαιδευτικές δράσεις σε χώρους εκτός θεάτρου), μουσική, χορό-κίνηση, σκηνογραφία, θέατρο, αφήγηση, προβολές, ζωγραφική, ειδικές κατασκευές. Η διαδικασία αυτή αποτελεί για τα παιδιά μια πρώτη μύηση στην τέχνη αλλά και στην αγγλική γλώσσα καθώς στη διδασκαλία θα χρησιμοποιούνται και αγγλικές λέξεις.

Τα Ολοήμερα Θερινά Καλλιτεχνικά Εργαστήρια για παιδιά, πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή 7:30-16:00, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού!

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται το αργότερο μέχρι 4 ημέρες πριν την έναρξη της εβδομάδας που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Υπεύθυνη προγράμματος: Κωνσταντίνα Ματζίρη