Ο Αργύρης Μπακιρτζής έρχεται στην Αθήνα για δύο εμφανίσεις στις 20 και 27 Νοεμβρίου 2013, με την παράσταση Όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφοι, στη σκηνή του θεάτρου Αγγέλων Βήμα.

Ο Αργύρης Μπακιρτζής από τους Χειμερινούς Κολυμβητές έρχεται για να συναντήσει τους String Theory Ensemble.

Δύο δεξιοτέχνες μουσικοί, ο κλασικός πιανίστας Γιώργος Πατεράκης και η Μαρία Πλουμή στο παραδοσιακό λαούτο, μαζί με την Σταυρούλα Παυλίκου στο τραγούδι, υποδέχονται όλοι μαζί τον Γιάννη Φλωρινιώτη σε μια αντι-σνόμπ απρόβλεπτη βραδιά όπου τσάμικα θα σταθούν δίπλα σε πολωνέζες του Σοπέν και γιαπωνέζικα τραγούδια του ’30, Γονίδης και “Μεγιεμελέ” θα ακουστούν δίπλα σε τραγούδια των Χειμερινών Κολυμβητών, επιτυχίες του Μπίγαλη δίπλα σε fados της Αιμιλίας Ροντρίγκεζ και σονάτες Scarlatti δίπλα στο “Τάκα-Τάκα” του Τέρη Χρυσού.

Ο guest star Γιάννης Φλωρινιώτης ως άλλος άσπρος σίφουνας θα περπατήσει τραγουδώντας πάνω στις διαχωριστικές γραμμές κάνοντάς τις αόρατες.

String Theory Ensemble

Το String Theory Ensemble είναι ένα νέο και εξελισσόμενο σχήμα, που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2011 από την Μαρία Πλουμή και τον Γιώργο Πατεράκη.

Εκτός από το Cheap: Low Quality-High Fun και το Όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφοι, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα το  String Theory Ensemble έχει ολοκληρώσει τα projects: Ένας Παράξενος Κόσμος (Μ. Πλουμή – Γ. Πατεράκης – Α. Μπακιρτζής / 2012) και D.E.A.T.H. – Dual Existence Assertive Theory Hoax, ένα σύνθετο έργο με μουσική, βίντεο και αφήγηση, βασισμένο στην “Έβδομη Σφραγίδα” του Μπέργκμαν και τις παραδοχές της σύγχρονης φυσικής περί αντίληψης της πραγματικότητας μέσω των ανθρώπινων αισθήσεων.

Από το 2012 ο Αργύρης Μπακιρτζής και η Σταυρούλα Παυλίκου είναι πλέον μόνιμα μέλη του String Theory Ensemble.

https://www.facebook.com/STRINGTHEORYDUET