Ο 8ος  χρόνος λειτουργίας ξεκινάει για το «Οξυγόνο live». Έναν χώρο πλήρως ανακαινισμένο, με άρτια τεχνική υποδομή

που έχει φιλοξενήσει έως τώρα πολλά από τα ονόματα της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής. Φέτος, η μουσική σκηνή του «Οξυγόνου Live» έχει αέρα νεανικό. Πλήθος μουσικών σχημάτων θα περάσει την πόρτα της οδού Κορυζή, δίνοντας το καθένα τους την δική του μουσική πινελιά στον χώρο.

Πρόγραμμα Οκτωβρίου 2010

Σάββατο 9 Οκτώβριου: Domenica
Είσοδος: 13€ με ποτό

Οι Domenica αποτελούν ένα απ’ τα πιο δυναμικά σχήματα της ελληνικής ροκ σκηνής. Κυκλοφόρησαν το νέο τους album με τίτλο «Λήθη» που έγινε η αφορμή για μια νέα ριζική «στροφή» τόσο στον ήχο, αλλά και στην φιλοσοφία και αισθητική του συγκροτήματος.

Τραγούδια από το παρελθόν και το παρόν, συναντιούνται σε rock – metal και ψυχεδελικούς πειραματισμούς δημιουργώντας μια ιδιαίτερη μουσική ατμόσφαιρα που εναρμονίζει τα ηχοχρώματα του παρελθόντος μεταφέροντας τα στον σημερινό ήχο που οριοθέτησε η τελευταία δισκογραφική δουλειά. Στο πρόγραμμα πέρα από τα νέα τους κομμάτια θα ακουστούν και επιτυχίες που έχουμε όλοι αγαπήσει!

Δευτέρα 11 Οκτώβριου και για 4 εμφανίσεις (11,18,25/10/ 2010 & 1/11/2010):
Γιώργος Δημητριάδης, μαζί του η Στέλλα Πιλάτη και ο Νίκος Γώγος
Είσοδος: 13€ με ποτό

Με 10 albums ήδη στο βιογραφικό του και τελευταίο το διπλό live δίσκο «ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ LIVE-15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΗΒΕΙΑΣ» και έχοντας μαζί του δύο νέα παιδιά, την Στέλλα Πιλάτη και τον Νίκο Γώγο με τους αντίστοιχους δίσκους «Αυτός

Ο Κόσμος Θα Μείνει Αρσενικός» και «Κρυμμένος Θησαυρός, ο Γιώργος Δημητριάδης ανεβαίνει στη σκηνή του «Οξυγόνου». Ο Νίκος Γώγος είναι από τα καλύτερα παραδείγματα της σύγχρονης pop/rock μουσικής.

Η εξαμελής μπάντα του επανδρωμένη με τους καλύτερους μουσικούς, αποδίδει το μέγιστο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα σε ένα  πρόγραμμά που αποτελεί το πάντρεμα της πορείας του Γιώργου Δημητριάδη μέχρι σήμερα, μαζί με τραγούδια που αγαπήσαμε και αγαπάμε από την διεθνή ροκ μουσική σκηνή.

Ένα πρόγραμμα διάρκειας περίπου 3,5 ωρών γεμάτο από καλές, ρυθμικές μουσικές και πολύ ενέργεια!

Παρασκευή 15 και Σάββατο 16 Οκτώβριου
Μπλε και ο Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep
Είσοδος: 15€ με ποτό

Οι «Μπλε» έρχονται  να μας καθηλώσουν αυτή τη φορά, στη μουσική σκηνή του «Οξυγόνου». Σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση δίνουν  τον καλύτερο τους εαυτό και αποδεικνύουν ότι ήταν και παραμένουν μια απ’ τις καλύτερες live μπάντες της Ελλάδας.

Οι συναυλίες τους γεμάτες μελωδία και ρυθμό, ξεσηκώνουν το κοινό, το οποίο συμμετέχει ενεργά σε κάθε τους εμφάνιση. Εκτός από δικές τους επιτυχίες ,οι Μπλε δοκιμάζουν να μας ταξιδέψουν και με τις διασκευές ξένων- και αγαπημένων- ροκ κομματιών.

Ο Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep (θα τους θυμάστε από τη δεκαετία του \’90 με το \»Looking for a girl with a washing machine\»), με φοβερή ενέργεια και διάθεση, μας ξεσηκώνει με την υπέροχη φωνή του και το φοβερό tracklist.