Εκτός από την έκθεση οι Arbit City έχουν επέμβει και στην πρόσοψη της γκαλερί με την site specific εγκατάσταση In Search of Happiness (The Breeder Skin).

«Αν προσπαθήσεις να δοκιμάσεις το κόλπο των ζογκλέρ που πετούν φωτιά από το στόμα, υπάρχει κίνδυνος να καταπιείς πετρέλαιο». Με την έκθεση Oil Gargles οι Arbit City ισορροπούν μεταξύ της κατάποσης της πικρής αλήθειας και της θεαματικής πτύσης της.

Οι Έλληνες Εφοπλιστές έπαιζαν και παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην παγκόσμια ναυτιλία. Οι Arbit City τονίζουν αυτή τη δύναμη συνδυάζοντας στο έργο τους αληθινά και φανταστικά γεγονότα, μύθους και πολεμικές τεχνικές, μεσαιωνικά εμβλήματα και σύγχρονες θαλασσογραφίες.

Ελληνική Μυθολογία, Λαογραφία, Σειρήνες, Βάκχοι, θεότητες, δαίμονες, συγκρουόμενα τάνκερ και φάλαινες μονόκεροι χτίζουν την αφήγηση των Arbit City που μεταφέρει το κλίμα ανταγωνισμού και κόντρας στον κόσμο της ναυτιλίας. Εξετάζουν την αντιζηλία που έπνιγε τους μεγαλύτερους μεγιστάνες του χώρου, που δεν περιοριζόταν στην επαγγελματική ζωή τους αλλά έφτανε και στην προσωπική παίρνοντας θρυλικές διαστάσεις, που επεκτείνονται σήμερα στη δημόσια σφαίρα και τον πολιτισμό.

Οι Arbit City για το Breeder Skin δημιούργησαν μια εγκατάσταση με κωδικοποιημένες φράσεις.

Το έργο αποτελείται από μια σειριακή τοποθέτηση σημαιών ναυτικού κώδικα που διαπλέκει το σύμπαν των ναυτιλιακών επικοινωνιών με φανταχτερά αποφθέγματα για τον δημόσιο χώρο. Τοποθετημένο σε γλυπτικά διαμορφωμένες βάσεις και κοντάρια στην πρόσοψη του κτιρίου, χρησιμοποιεί το επιδεικτικό ανάστημα των σημαιών σε αντίστιξη με το καταβεβλημένο περιβάλλον της περιοχής.

Κάθε μία από τις κωδικοποιημένες φράσεις αναφέρεται σε κάποια σύγχρονη παθογένεια του Αθηναϊκού -και κατ’ επέκταση του Ελληνικού- περιβάλλοντος, σε σχέση με τον δημόσιο διάλογο ή την απουσία του.

Οι Arbit City είναι μια εικαστική ομάδα που εστιάζει κυρίως σε θέματα που αφορούν το δημόσιο χώρο και το συλλογικό ασυνείδητο. Ιδρύθηκε το 2011 στην Αθήνα.