Οι Χειμερινοί Κολυμβητές κατηφορίζουν προς την Αθήνα για να εμφανιστούν για πρώτη μάλιστα φορά, στο Σταυρό του Νότου στις 16, 17, 23 και 24 Απριλίου. Μετά τις εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη, οι φίλοι τους στην Αθήνα περιμένουν με ανυπομονησία τα live τους στα οποία θα ακουστούν και τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο, 23 Κόκκινα Φώτα.

Οι ανοιξιάτικες εμφανίσεις των Χειμερινών Κολυμβητών στο Σταυρό του Νότου θα περιλαμβάνουν εκτός από τα τραγούδια του νέου τους δίσκου, όσα τραγούδια φέρει η βραδιά, αλλά και όσα τους ζητηθούν από τους οκτώ δίσκους της 30ετούς παρουσίας τους στη δισκογραφία. Αν υπάρξει χρόνος το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει και άλλα ανέκδοτα τραγούδια…

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα κατέβουν σε πλήρη σύνθεση αυτών που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα αφού ο Δημήτρης Πολυζωίδης (βιολί) ζει μόνιμα στη Βιέννη και έρχεται μόνο στις ηχογραφήσεις τους και σπάνια σε ζωντανές εμφανίσεις. Παρόλα αυτά  αν τα καταφέρει, θα έρθει.

Πάντως στο Σταυρό του Νότου θα είναι σίγουρα οι: Αργύρης Μπακιρτζής (τραγούδι), Κώστας Βόμβολος (ακορντεόν), Δημήτρης Μυστακίδης (κιθάρα, τραγούδι), Μιχάλης Σιγανίδης (κοντραμπάσο, τραγούδι), Χάρης Παπαδόπουλος (μπουζούκι), Κώστας Σιδέρης (μεσομπούζουκο, τραγούδι), Θοδωρής Ρέλλος (κλαρίνο) και Διονύσιος Ρούσσος (κιθάρα, τραγούδι).

Και φυσικά από τα μικρόφωνα θα παρελάσουν, κατά παράδοσιν, Αθηναίοι φίλοι, τραγουδιστές και μη, σχηματίζοντας μαζί τους αυτοσχέδιες χορωδίες.