Οι Χειμερινοί Κολυμβητές μας προσκαλούν στην πρώτη αθηναϊκή καλοκαιρινή συναυλία τους, την Πέμπτη 17 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Αντώνης Καλογιάννης στην Καισαριανή.
    Οι Χειμερινοί Κολυμβητές αποτελούν ένα πολύ γνωστό γκρουπ τόσο για τις άκρως επιτυχημένες live εμφανίσεις τους και τους φανατικούς οπαδούς τους , όσο και για την ιδιαιτερότητα της φωνής και της προσωπικότητας του Αργύρη Μπακιρτζή. Οι Χειμερινοί Κολυμβητές προτείνουν μία διαφορετική , sui generis μορφή συναυλίας , που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά. 

   Θα παρουσιάσουν αρκετά  τραγούδια απ’ τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο Το πέρασμά σου που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό καθώς και επιλογές απ’ τους παλαιότερους δίσκους τους. Επίσης θα παρουσιάσουν τραγούδια καινούργια από το νέο «κατά γυναικών» δίσκο  που ετοιμάζουν και ελπίζουν να κυκλοφορήσει εντός του 2008.

    Το πρόγραμμα κάθε συναυλίας δημιουργείται «επί τόπου» , όπως γίνεται πάντα στις εμφανίσεις των Χειμερινών Κολυμβητών τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια. Και καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παρευρίσκονται άπαντες, δηλαδή o Αργύρης Μπακιρτζής, o Κώστας Βόμβολος, o Χάρης Παπαδόπουλος, o Μιχάλης Σιγανίδης, o Θοδωρής Ρέλλος, o Κώστας Σιδέρης και o Γιώργος Ταμκατζόγλου.